Share |

Soutěž: Tři vstupy na dvojkoncert Kieslowski a Manon meurt

A 3 kódy na stažení EP Kieslowski.
foto: pořadatel akce

Soutěžte o tři vstupy na dvojkoncert Kieslowski a Manon meurt, který se odehraje na pódiu Jazz Docku 12. února v rámci koncertní série klubových koncertů United Islands České spořitelny, a o tři kódy na stažení EP Kieslowski.
 
Stačí zodpovědět soutěžní otázku:
Kieslowski strávili nedávno společně s Janem P. Muchowem několik dní ve Francii, kde skládali a nahrávali skladby na připravované třetí album. Kde přesně ve Francii to bylo?
a. v Bretani
b. v okolí Paříže
c. v Provence
 
PS: Nápovědu můžete najít na stránkách protisedi.cz z reportů, které nám Kieslowski společně s fotkami ze svého pobytu ve Francii průběžně zasílali.
 
Své odpovědi zasílejte na email  souteze@protisedi.cz s předmětem "Kieslowski a Manon meurt" nejpozději do 11. 2. 2014 do 16.00 odpoledne. Společně s odpovědí uvádějte také své jméno a telefonní kontakt na vás.
 
 
 
Zasláním e-mailu potvrzujete následující:
Uděluji v souladu se zákonem č. 101/2000 SB., o ochraně osobních údajů (dále jen "Zákon o ochraně osobních údajů") souhlas se zpracováním mou osobou zde poskytnutých osobních údajů fyzické osobě Jana Kománková jakožto správci, za účelem zařazení do databáze správce a dalšího zpracování dat ukládáním na nosiče informací a vyhodnocováním souboru údajů na dobu 10 let od udělení souhlasu. Beru na vědomí, že mám právo přístupu k osobním údajům a další práva v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů. Souhlas se zpracováním osobních údajů uděluji dobrovolně a mohu jej kdykoli bezplatně na adrese správce odvolat.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.