Share |

Soutěž s Pumou

PUMA se už nemůže dočkat, až začne nová fotbalová sezóna. Představila proto několik nových kopaček v čele s botou evoTOUCH, která kompletně změní svět kožených kopaček! Superlehké kožené kopačky evoTOUCH ještě více podporují hráčovu kontrolu nad míčem. V následující sezóně je budou na hřištích obouvat špičkoví hráči jako Cesc Fàbregas, Marco Verratti nebo Santi Cazorla.
 
PUMA evoTOUCH přináší skutečnou revoluci ve světě kožených kopaček. Tato novinka je lehčí, rychlejší a díky inovativním technologiím zároveň poskytuje i výhody klasické kožené kopačky. Návrháři se nejprve zaměřili na vnitřní část boty, jak se noha v botě cítí a co potřebuje pro komfort a co by jí naopak mohlo spíše překážet. Teprve poté se věnovali fázi, kdy hráč kopne do míče, jak ho přes botu vnímá a jak s ním pracuje. Výsledkem je kopačka, která je určená pro hravé a rychlé fotbalisty, kteří se nebojí rozhodnout zápas.
Zažijte PUMA evoTOUCH naplno a podívejte se na video Create Gravity: youtu.be/Q9KDY6-dGdg.
 
Velmi tenký materiál s horní koženou částí zajišťuje, že je noha při hře téměř v přímém kontaktu s míčem za všech situací a podmínek. Integrovaná část evoKNIT působí jako heboučká ponožka, takže se hráči cítí jako v bavlnce. GripTex zpevňuje chodidlo, což potřebuje každý útočník pro maximální kontrolu míče, rychlou změnu směru či stabilitu. 
 
Chcete mít doma také produkt od společnosti PUMA? Právě soutěžíme o skvěle padnoucí měkoučkou a stylovou pánskou teplákovou soupravu ve velikosti M. Stačí nám napsat, který hvězdný útočník na podzim obuje nové kopačky PUMA evoTOUCH.
a)      Olivier Giroud
b)      Cesc Fàbregas
c)       Antoine Griezmann

 

Vyhrává první správná odpověď.
Odpovědi posílejte na souteze@protisedi.cz  s předmětem SOUTEZ PUMA, uveďte své celé jméno a adresu a telefon, soutěž končí 21.7. 2016 v 17 hodin. 

 

-

Zasláním e-mailu potvrzujete následující:
Uděluji v souladu se zákonem č. 101/2000 SB., o ochraně osobních údajů (dále jen "Zákon o ochraně osobních údajů") souhlas se zpracováním mou osobou zde poskytnutých osobních údajů firmě PROTIŠEDI s.r.o. jakožto správci, za účelem zařazení do databáze správce a dalšího zpracování dat ukládáním na nosiče informací a vyhodnocováním souboru údajů na dobu 10 let od udělení souhlasu. Souhlasím se zasíláním e-mailového zpravodaje Protišedi. Beru na vědomí, že mám právo přístupu k osobním údajům a další práva v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů. Souhlas se zpracováním osobních údajů uděluji dobrovolně a mohu jej kdykoli bezplatně na adrese správce odvolat.
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.