Share |

Soutěž s filmem MATKY NA TAHU

Máme pro vás soutěž s filmem MATKY NA TAHU, který uvede Freeman Entertainment do kin už 4. srpna.
Co můžete vyhrát: Pohárek a zástěru s motivem filmu.
 
Jak je vyhrát: Zodpovězte správně všechny 3 otázky.
1) Jak se film jmenuje v originále?
2) Kdo je autorem hudby k tomuto filmu?
3) Vyjmenujte aspoň 4 herečky, které ve filmu účinkují.
 

Odpovědi posílejte na souteze@protisedi.cz  s předmětem SOUTEZ MATKY, uveďte své celé jméno a adresu a telefon, soutěž končí 3.8. 2016 v 17 hodin. Vyhrávají první 3 správné odpovědi.
 
O filmu:
Film vypráví příběh mimořádně úspěšné matky prožívající zdánlivě dokonalý život, ale ve skutečnosti je díky neustálému stresu na pokraji zhroucení. Když už má všeho až nad hlavu, spojí se s dalšími dvěma nadmíru přetíženými matkami a na dlouhé cestě za osvobození od konvenčních povinností se v jejich čele oddává nespoutané svobodě, zábavě a požitkářství nezatíženému mateřskými povinnostmi. Postupem času se dostávají do střetu s konzervativní předsedkyní rodičovského sdružení a její oddanou klikou "dokonalých matek ".
Režie:  Jon Lucas, Scott  Moore
 
V českých kinech 4. srpna.
 
Zasláním e-mailu potvrzujete následující:

Uděluji v souladu se zákonem č. 101/2000 SB., o ochraně osobních údajů (dále jen "Zákon o ochraně osobních údajů") souhlas se zpracováním mou osobou zde poskytnutých osobních údajů firmě PROTIŠEDI s.r.o. jakožto správci, za účelem zařazení do databáze správce a dalšího zpracování dat ukládáním na nosiče informací a vyhodnocováním souboru údajů na dobu 10 let od udělení souhlasu. Souhlasím se zasíláním e-mailového zpravodaje Protišedi. Beru na vědomí, že mám právo přístupu k osobním údajům a další práva v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů. Souhlas se zpracováním osobních údajů uděluji dobrovolně a mohu jej kdykoli bezplatně na adrese správce odvolat.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.