Share |

Soutěž o tašku a kšiltovku Puma

Cena pro výherce, foto Puma

Puma hlásí zajímavé novinky a abychom to oslavili, máme pro vás soutěž o tašku a kšiltovku této značky.
Co je nového?
 
Pro sezónu jaro/léto 2016 přichází PUMA s originálními kousky, na kterých oceníte především střihy, materiál a také jednoduchý design. Nová pánská lifestylová kolekce se hodí do města i do přírody. 
Absolutní novinkou pro tuto sezónu jsou pánské boty PUMA R698 IGNITE, které jsou kombinací kultovních bot z rodiny PUMA Trinomic a technologie IGNITE. Inovativní pěna IGNITE v mezipodešvi zaručuje větší odpružení a maximální pohodlí. V těchto teniskách budou vaše nohy jako v bavlnce.
 
Pánské triko PUMA EVO LONGER LINE TEE kombinuje jednoduchý design a prodloužený střih. Bílé triko vyniká zajímavou grafikou na přední straně. Na triko obléknete mikinu s kapucí PUMA EVO SAVANNAH s „klokaní“ kapsou, zkráceným zipem na hrudi a potiskem na zadní straně. Outfit doplní kalhoty PUMA EVO SWEAT PANTS v moderním úzkém střihu. Pohodlné kalhoty mají boční kapsy a praktickou zadní kapsu s voděodolným zipem. U kotníků mají široké lemy.
   
 
Bunda PUMA EVO WINDBREAKER je inspirovaná fotbalem a vyniká originálním střihem. Pánská streetová bunda má dvojitý asymetrický zip a kapuci. Je vyrobena z lehkého materiálu s kvalitní povrchovou úpravou. Pokud máte namířeno do školy nebo na výlet, bude se vám hodit batoh PUMA TRINOMIC BACKPACK, který má spoustu praktických kapes, postranní síťové kapsy a boční stahovací popruh. Díky nastavitelným polstrovaným ramenním popruhům a hrudnímu popruhu je batoh ideální nejen na cestování, ale i na každodenní nošení. Batoh má navíc originální černobílý design a perfektně se tak hodí k celé kolekci.
 
  
 
Soutěžní otázka:
Jak se jmenuje nový model bot, který je kombinací kultovních bot z rodiny PUMA Trinomic a technologie IGNITE?
a)      PUMA Trignite
b)      PUMA Trinomic vs. IGNITE
c)       PUMA R698 IGNITE
Odpovědi posílejte na souteze@protisedi.cz  spředmětem Soutěž Puma, uveďte adresu pro případné doručení výhry (nutné!). Autor první správné odpovědi dostane tašku (na foto) a černo-šedou kšiltovku od značky Puma. Soutěž končí 22.1. ve 13 hodin.
Zasláním e-mailu potvrzujete následující:
Uděluji v souladu se zákonem č. 101/2000 SB., o ochraně osobních údajů (dále jen "Zákon o ochraně osobních údajů") souhlas se zpracováním mou osobou zde poskytnutých osobních údajů firmě PROTIŠEDI s.r.o. jakožto správci, za účelem zařazení do databáze správce a dalšího zpracování dat ukládáním na nosiče informací a vyhodnocováním souboru údajů na dobu 10 let od udělení souhlasu. Souhlasím se zasíláním e-mailového zpravodaje Protišedi. Beru na vědomí, že mám právo přístupu k osobním údajům a další práva v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů. Souhlas se zpracováním osobních údajů uděluji dobrovolně a mohu jej kdykoli bezplatně na adrese správce odvolat.

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.