Share |

SOREL a Columbia: kolekce A/W 2016

foto: SOREL

Značka Sorel uvádí pro letošní PODZIM/ZIMU 2016 svou doposud největší kolekci – téměř dvojnásobek kolekce z roku 2015 – demonstrující neustálé úsilí značky stát se módní a stylovou. Značku Sorel zapsaly do historie zimních bot nejen vynikající funkční vlastnosti obuvi. Nadále pokračuje v rozšiřování své kolekce o nejrůznější podmanivé vzory, kombinace stylů, materiálů a výšek. Kolekce Sorel je tak velmi univerzální a vhodná ke každodennímu nošení.
 
Co inspirovalo podzimní kolekci 2016?
Naši zákazníci touží po výjimečně funkční a dokonale elegantní obuvi, se kterou se dá volně přecházet z venkovních prostor do vnitřních, lze nosit ve dne i v noci a dokonce i v různých ročních obdobích. To se stalo hnací silou pro vytvoření doposud nejširší kolekce obuvi Sorel, která nabízí velký výběr bot od neizolovaných až po velmi zateplené. Podzimní kolekce 2016 vnáší do obouvání novou úroveň a razí heslo, že ochrana nemusí postrádat styl.
 
Podzimní kolekce Sorel nabízí ženám vůbec nejširší škálu "městských odolných" bot, a to díky rozšíření o kolekce Lolla a Addington, které tím doplňují řadu módních bot s důrazem na funkčnost s ohledem na užití, prostředí a roční období. Styly obuvi jsou ženské ale robustní, mají elegantní tvar s různými výškami podpatku, jsou nepromokavé a pro ochranu mají vrchní stranu plně koženou. Obě kolekce - Lolla i Addington, jsou vybaveny celou řadou stylů od kozaček, přes šněrovací boty na podpatku, až po nízké kotníkové boty.

O značce:
Společnost byla založena v roce 1962 v Kanadě, SOREL přináší funkčnost a dědictví odborného řemeslného zpracování do moderního světa módy, kde se nechává ovlivňovat a inspirovat novou generací vizionářů, dříčů a tvůrců. Tuto inspiraci čerpá již několik desetiletí a dává prostor pro vznik vynikajících nástrojů, které zaručují teplo a funkčnost bot. SOREL i nadále objevuje nové ikonické styly a zároveň tvoří stálé klasiky, které pro svou kombinaci funkčnosti, stylu a ochrany dlouhodobě ničí hranici mezi pojmem luxusní a venkovní bota.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.