Share |

s.Oliver představil vlněnou kolekci pro podzim a zimu. Podívejte se do galerie

foto s.Oliver

Firma s.Oliver se nechala okouzlit vlnou a uvádí na trh oblečení a doplňky z tohoto nepřekonaného přírodního materiálu.
Najdete tu úplety s norskými vzory, copánky, nopky i hrubší krajkou, ale i tkaniny ovlivněné exotickými zeměmi v tlumenější barevné paletě. Podívejte se do naší fotogalerie.
 

Tisková zpráva:

Zachumlejte se do vlněných kabátů, svetrů, roláků, vest, šál a rukavic módní značky s.Oliver

Exkluzivní vlněná kolekce „All About Wool“ značky s.Oliver přichází do prodejen 29. září 2011 a zaslouží si naši pozornost

Podzim klepe na dveře, a aby nás chladné dny nepřekvapily, připravila si německá módní značka s.Oliver pod názvem „All About Wool“ exkluzivní kolekci vlněných oděvů a doplňků. Produktová řada s.Oliver Casual pro dámy i pány tak nabídne hřejivé kabáty, svetry, roláky i vesty. Vlněné budou také šály, rukavice, čepice, barety i kabelka z řady s.Oliver Accessories. Příjemné hřejivé a odolné oděvy z kvalitního vlněného materiálu nás ochrání před nepříznivým počasím a chladem, kolekce nabídne různé střihy a barvy, od jednoduchých vzorů až po oblíbené norské. Některé modely jsou doplněny zajímavými materiály a efekty, vybere si opravdu každý. Exkluzivní vlněnou kolekci „All About Wool“ představí prodejny s.Oliver koncem září a jednotlivé módní kousky budou k dostání minimálně do poloviny října. 

Přírodní vlna udává přírodní styl

Vlna je vděčným funkčním materiálem, který se v oděvním průmyslu především díky svým vynikajícím tepelněizolačním vlastnostem používá odnepaměti. Není proto divu, že se tohoto prodyšného, hřejivého a příjemného materiálu chopili návrháři módního řetězce s.Oliver a připravili speciální vlněnou kolekci „All About Wool“. Kolekce vlněných kabátů, svetrů, vest a vestiček byla navržena ve stylu s.Oliver Casual a doplněna vlněnými čepicemi, šálami a rukavicemi řady s.Oliver Accessories. Převládají odstíny šedé a černé barvy, doplňuje je bílá, béžová a hnědá, některé modely jsou prozářeny sytě červenou. 

„All About Wool“ pro pány i dámy

Dámy se mohou těšit na výběr ze slabších i huňatějších svetříků prodloužené délky. Na své si přijdou milovnice roláků i hlubokých výstřihů. V kolekci se objevují klasické pletené vzory, norské motivy i kombinace s kožešinou. V nabídce nechybí ani krásný vlněný kabát s kapucí a barevnou kostkovanou podšívkou zvýrazňující kapsy, dominantní je rovněž zapínání na knoflíky. Podzimní a zimní outfit můžete doplnit stylovými doplňky. V řadě Accessories naleznete například čepici s bambulí, šálu i rukavice ve stejném černobílém vzoru, pletené šálky, barety nebo vlněnou kabelku s norskými motivy. 

Pánové mohou vybírat ze svetrů propínacích i klasických, s tradičním výstřihem do „v“ i se stojatým límcem. Vyberou si přívrženci tmavších jednobarevných modelů i odvážnější muži, kteří se nebojí obléci si barvy a výrazné motivy. I v pánské kolekci nechybí vlněný kabát tmavě šedé barvy, který zahřeje nejen při cestě do práce. 

 

 

 

 

Připravíte-li se na letošní podzim a zimu společně s novou vlněnou kolekcí „All About Wool“ módní značky s.Oliver, budete trendy v každé situaci. 

 

„All About Wool“ …

Vlna se vyrábí ze srsti některých zvířat, především ovcí, dále také velbloudů nebo koz angorských. Zvláštní řetězovitá struktura dodává vláknům vlny pružnost a ohebnost, proto je vlněné oblečení příjemné na dotek a na nošení velmi pohodlné. Díky této vlastnosti se vlna téměř nemačká
a oděvy nemění tvar, nevytahují se. Kvalitní vlna má skvělé tepelněizolační vlastnosti, zahřeje i ve velmi chladném počasí. Vlněné oděvy si poradí i s vlhkostí, které se snadno zbavují vypařením do okolního prostředí. Navíc se jedná o velmi odolný a trvanlivý materiál.

 

 

Více informací o módní značce s.Oliver včetně přehledu prodejen naleznete na  www.soliver.cz anebo můžete navštívit Facebook s.Oliver   www.facebook.com/s.Oliver.cz.

 

 

O společnosti s.Oliver Bernd Freier GmbH & Co. KG

Společnost s.Oliver Bernd Freier GmbH & Co. KG, přední módní a lifestylová firma, byla založena před více než 40 lety Berndem Freierem, který v roce 1969 v německém městě Würzburg otevřel první maloobchodní prodejnu „Sir Oliver“ o rozloze 25 m2. V Německu firma sídlí dodnes, centrála s.Oliver se nachází ve městě Rottendorf. Během několika desítek let se firma stala jedním z předních módních výrobců působících nejen v Německu, ale
i po celé Evropě. 

 

Módní a především také lifestylová značka s.Oliver pro ženy i muže zahrnuje celkem 10 segmentů a výrobních řad, počínaje dětmi inspirovanou řadou s.Oliver Junior a konče prémiovou řadou s.Oliver Selection. Kromě vlastní značky firma nabízí také 11 lifestylových řad s produkty od licenčních partnerů. V ČR se setkáme s produktovými řadami: QS by s.Oliver, odvážnou a spontánní módou pro mladé, s.Oliver Casual, sportovně elegantní módou s vysokým komfortem nošení, doplňky s.Oliver Accessories a od března 2011 nově také s řadou s.Oliver Selection, elegantní a zároveň pohodlnou business módou. 

 

Prostřednictvím 183 vlastních prodejen, 312 partnerských prodejen, 2.347 obchodů a 2.642 prodejních ploch firma působí ve 30 zemích světa. Každoročně rostoucí obrat firmy se 6.470 zaměstnanci, z toho 4.670 pouze v Německu, vyšplhal mezi roky 2008 a 2009 na 1,16 miliard Eur. Od srpna 2006 značku s.Oliver mediálně podporovala po dobu téměř dvou let zpěvačka Anastacia. V roce 2009 byla v ČR, po distribuci značky prostřednictvím franšízy, založena samostatná pobočka s.Oliver CZ s.r.o. spadající přímo pod německou centrálu. Kromě 12 vlastních prodejen pořídíte výrobky s.Oliver ve více než 30 partnerských obchodech po celé ČR.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.