Share |

Sociální podnikání mladých lidí: Pojďte na workshop, je to zdarma!

Letošní SIA workshopy na rozjezd sociálního podnikání přinesou zkušenosti mladých podnikatelů.
Jako každý rok se můžete těšit na sérii workshopů na podporu sociálního podnikání mladých lidí, kterou pořádá akcelerační program Social Impact Award (SIA).
/Video přinášíme zde/
Díky SIA jsme se dozvěděli, jak produkt odrizikovat, vytvořili jsme obchodní plán a získali první zákazníky,“ říká Josef Slavíček, který společně se svým bratrem Tomášem vymysleli Koala Phone, jednoduchý mobilní software pro seniory a lidi s horším zrakem. Nyní už mají více než 20 000 zákazníků po celém světě. 
Společně s nimi a s dalšími účastníky Social Impact Award se můžete potkat na workshopech během března a dubna po celé České republice. S nejlepšími odborníky na byznys se pomocí inovativních metod naučíte sestavit jednoduchý podnikatelský model a ověříte si funkčnost svého záměru. Také se zaměříte na zákazníka a jeho potřeby.  Konečně získáte kontrolu  nad svými nápady a plány do budoucna. 
Workshopy jsou zdarma a proběhnou ve větších městech ČR. Kde všude to bude se můžete podívat na webu www.socialimpactaward.cz/worskhopy a na stejném místě se na ně rovnou online přihlásit.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.