Share |

Skyline míří na festivaly, Prahu si nechávají až na prosinec

foto: Tomáš Třeštík

Elektronická parta Skyline ohlašuje svůj tradiční pražský předvánoční koncert, který letos proběhne 14. prosince v Roxy. "Je to už naše tradice, kterou držíme od roku 2006. Vždycky je to pro nás takové slavnostní uzavření koncertního roku, " vysvětlují Skyline. Mejdan v Roxy bude letos jejich jediným samostatným koncertem v hlavním městě. 
 
Skyline vydali v loňském roce hodně povedenou desku Jungle, v jejich albové bilanci už sedmou v pořadí. Vzešly z ní doposud tři rádiové singly - Ocean, Rave a Timeless. Čtvrtý singl Irie má kapela v plánu vydat společně s videoklipem v první polovině července. Irie patří k nejdivočejším skladbám z alba, kterou symbolicky uzavřou kapitolu nahrávky s maskami afrických bojovníků na obalu. Připomeňme, že deska Jungle získala řadu kladných recenzí a v hudebních cenách Žebřík také ocenění nejvyšší, a to v kategorii Deska roku. Skyline tak mají laťku nastavenou hodně vysoko.
 
Během nabitého festivalového léta i klubového podzimu si kapela najde čas na přípravu nového materiálu. Můžeme doufat, že něco z něj představí na tradičním koncertě na sklonku roku, kteří si všichni, kdo se těchto večírků pravidelně účastní, už nyní značí do kalendáře červeným vykřičníkem. 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.