Share |

Sklenik: koncert v La Loca MUSIC BAR & LOUNGE

foto pořadatel akce

 
Sklenik @ La Loca MUSIC BAR & LOUNGE
Kapela Sklenik
zahraje v pátek 27. března v pražském klubu La Loca.
Prodej vstupenek probíhá na stránkách klubu.
 
Indie popové trio Sklenik je původem z Prahy. Zakládající členové – bratranci Jan a Bóřa Kleníkovi – stáli v 90. letech na počátcích stylu, který mísí český pop s elektronickou hudbou. Pro české hudební ucho to bylo do té doby nevídané. Jan mimo jiné patří k zakladatelům dobře známé kapely Ohm Square, Bóřa byl členem kultovní kapely Liquid Harmony. V roce 2007 Sklenik vydali svou první elektronickou desku s názvem Blatce Masters.
K původní sestavě bratranců se v roce 2012 přidal Bóřův bratr Štěpán – konceptuální umělec. O rok později pak Sklenik vydali své druhé album Champagne Cork Pop, kde se elektronické rytmy propojují s tradičními hudebními nástroji. Křest probíhal v hudebním klubu La Loca MUSIC BAR & LOUNGE.
Champagne Cork Pop okouzlí svým rázem spolu s křehkými melodiemi. Zároveň dokáže zachytit pozornost posluchače neagresivními elementy punku. Tento původně rodinný projekt už slavil nejeden úspěch a koncert v klubu La Loca tedy určitě přinese jedinečný zážitek.
Předprodej vstupenek probíhá na www.laloca.cz a www.smsticket.cz za sníženou cenu 150 Kč. Na místě jsou lístky k dostání za 200 Kč. Koncert začíná ve 20:00.
 
La Loca MUSIC BAR & LOUNGE je nově otevřený nekuřácký bar v Praze a je součástí eco-friendly hostelu MOSAIC HOUSE kousek od Karlova náměstí. Každý den se tu odehrávají vystoupení vyhlášených DJs, koncerty skvělých kapel či pravidelný středeční La Loca Karaoke Championship. Klub je vybaven špičkovou zvukovou aparaturou od firmy Meyersound. Happy hours jsou mezi 18 a 20 hodinou. Kromě skvělé hudby si u nás pochutnáte na výtečných burgerech a vybrat si můžete z široké nabídky koktailů a to vše za přijatelné ceny.“
 
 
 
 
Další akce v La Loca MUSIC BAR & LOUNGE:
28. 3. 80s & 90s Video Disco Party
30. 3. Monday Smash
31. 3. DJ Sebastian Marwel (party hits)
2. 4. Bek Ofis (CZ) (indie pop)
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.