Share |

Skateshoes.cz pořádá Game of skate! 7.1.2012 v klubu Matrix

Game of skate!
Game of skate!

Zima jak v ruským filmu, ven vylezeš jenom v pěti vrstvách, na nic nemáš náladu a skate ti leží doma v koutě. Pokud nejsi z těch šťastnějších, co mají možnost zajezdit si někde v teple nebo v nějaké kryté minirampě, máme tady pro tebe pozvánku na GAME OF SKATE!
Akce se bude konat 07.01.12 v pražském klubu Matrix a pojede se o nemalý cash 10.000 CZK! Tak pokud máš hluboko do kapsy nebo se chceš prostě jenom pobavit a kouknout se na kvalitní skateboarding, nebo dát prostě jen pár piv s kámošema, tak na této akci určitě nesmíš chybět.

Celý závod se pojede formou battleu, ke kterému bude hrát Dj L.P.D. Breake, tak aby navodil atmosféru breakdanceových battleů. Každý druhý zaregistrovaný rider si vylosuje svého soupeře a klasickým kámen, nůžky, papír se rozhodne, kdo pojede první. Tak se to bude střídat dokud nezůstou poslední tři mušketýři, kteří stanou na pomyslné bedně vítězů. Po battleu bude následovat Vans Best trick, který se pojede o našláplou tašku cen. Vzhledem k tomu, že je tato akce poměrně ojedinělá, bude se na co dívat a kluci se pro publikum určitě přetrhnou. Dále bude následovat vyhlášení a poté párty až do rána. Tak pokud ještě nemáš na tento datum žádný plán, zapiš si 07.01.2012 do svého diáře.

Uvidíme se tam!
 
http://www.gameofskate.cz/
http://www.facebook.com/events/266675390050093/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.