Share |

Simpsonovi: 30 let ve stylu

10 nejstylovějších módních momentů seriálu

První epizoda Simpsonových byla ve Spojených státech odvysílána 19. dubna 1987 během The Tracey Ulman Show. Už od těch prvních dílů plných jednoduchých animací se tento seriál stal jedním z nejúspěšnějších v historii. Dnes je to již 30 let, co žlutá rodinka ze Springfieldu baví generace diváků. Online nákupní portál ShopAlike proto vybral 10 nejstylovějších módních momentů seriálu a ukáže vám, jak je vytvořit!

 

Dáma v růžovém

Na Marge jsme zvyklí v dlouhých zelených šatech, červených botách a neodmyslitelném perlovém náhrdelníku. Jelikož má doma tři děti a povedeného manžela, velmi často si nekupuje věci sama pro sebe. Jednoho dne však narazí na second hand, kde najde ikonický Chanel růžový kostým z 80. let.

A slevě z $2,800 na $90 se odolat nedá. Tento kostým Marge otevře dveře do Country Clubu a mezi místní smetánku. Život na vysoké noze jí však stoupne do hlavy a na chvíli zapomene i na svou rodinu. Nakonec však vše dobře dopadne a Marge se vrátí nohama pevně na zem a ke svým starým zeleným šatům.

Abyste vytvořili tento look, nemusíte hned hledat vintage Chanel. Na elegantní posezení s přáteli se výborně hodí i růžová sukně se sakem. A pokud vám Chanel skutečně chybí, zkuste to jako Marilyn a oblečte se do pár kapek parfému.

(14. epizoda, 7. série)

 

 

Cool holka v batikovaném tričku

Lisa je mimořádně moudrá dívka, ale je i šprt. Proto měla vždy problém s popularitou ve škole.

Tentokrát jí na konci školního roku nikdo nepodepsal památník. Rozhodne se proto využít léto na hledání nových přátel, daleko od Springfieldu. Ve snaze změnit svůj image řekne Marge, že potřebuje nové oblečení a spolu nakoupí vše, co potřebuje aby vypadala super cool. Lisa si konečně najde nové kamarády: Erin, Deana, Ricka a Bena. Skrývá však před nimi svou pravou tvář a z Barta dělá rodinného šprta. To samozřejmě nemůže dopadnout jinak jako špatně, protože Bart udělá vše pro to,

aby se jí pomstil. Pokud chcete napodobit Lisin super cool look, vsaďte na batikované tričko. A čím více barev, tím lépe.

(25. epizoda, 7. série)

 

 

Jako Playboy

Klaun Krusty je pro Lízu a Barta idol. Proto když mu záhadná bruchomluvecká loutka Gabby ukradne všechny diváky, Bart a Líza dělají vše pro to, aby Krustyho show pomohli vrátit se na výsluní. Vymyslí spolu speciální edici Krustyho show a začnou zvát celebrity: Bette Midler, Elizabeth Taylor, Johnnyho Carsona, Lukea Perryho, Red Hot Chili Peppers a ... Hugha Hefnera. Když jde Bart zakladatele Playboye navštívit do jeho vily, snaží se přirozeně obléknout co nejvíce jako on.

Tento ikonický look můžete napodobit jednoduše, postačí Vám elegantní červený župan a stylové pantofle. 

(22. epizoda, 4. série)

 

 

Černočerná

Homer během svého života účinkoval ve více kapelách. Jednou z nich byla i The Be Sharps. Jejich příběh se také mimořádně podobá Beatles, a nebyly by to Beatles bez Johna Lenona. Tím se stane Barney, který má šokující andělský hlas, ale i kreativní rozpory s ostatními členy skupiny. Vina tedy padá na jeho novou přítelkyni - simpsonizovanou Yoko Ono. Chcete-li se předvést jako super-hloubavý, kreativní intelektuál, tak se můžete inspirovat stylem Barneyho a jeho přítelkyně a navléknout se od hlavy po paty do černé.

(1. epizoda, 5. série)

 

 

Oblek

Vočko studoval a snil o tom, že bude cool barmanem. Jeho život se však vyvinul jinak a jeho bar je obyčejná putyka plná věčně opilých štamgastů. Rozhodne se proto obrátit svůj život naruby a vrátí se do barmanské školy, kde se znovu setká se svými profesory. S pomocí Formica, samozvaného Děkana Designu, modernizuje svůj bar na módní noční klub. Jeho outfit samozřejmě musí držet krok!

Pokud se toužíte vyšvihnout jako Vočko, potřebujete skvěle padnoucí modrý oblek a bílý rolák.

(3. epizoda, 13. série)

 

 

Rocková hvězda

Maggie je nemluvně. Ve většině epizod seriálu ji skutečně nevidíme mluvit. A to dokonce ani v díle z budoucnosti, kde je z ní 16-letá teenagerka. Maggie je zde talentovanou hudebnicí a vedoucí zpěvačkou rockové kapely. Její styl je inspirovaný grunge hudbou 90. let.

Na tento rockový outfit potřebujete dlouhou džínovou bundu, úzké kalhoty a černé kozačky. Neodmyslitelným doplňkem je náhrdelník s dudlíkem! 

(19. epizoda, 6. série)

 

Hloupý sexy Flanders

Ned Flanders má překvapivě vypracované tělo, které ale v seriálu velmi často neuvidíte. Většinou ho totiž skrývá pod zeleným svetrem. Když se však Homer pokouší naučit se lyžovat, zjeví se Flanders ve své sexy obepnuté kombinéze a nasadí Homerovi brouka do hlavy. Pokud i vy máte pekáč buchet a ramena jako hora, vsaďte na sexy high-tech kombinézu. K dokonalému looku vám bude chybět už jen pořádný knír!

(10. epizoda, 11 série)

 

Stylový 50s look

Selma věčně hledá lásku. Vystřídala již několik manželů, včetně své oblíbené filmové hvězdy Troya McClure. Ten ji však požádal o ruku pouze v snaze vzkřísit upadající slávu a umlčet různé řeči. Selma se ale v své snaze najít pravou lásku nedá zastavit a ukončí i toto manželství. Během tohoto krátkého vztahu však změní svůj image na elegantní dámu.Pokud chcete napodobit její šik look, nutně potřebujete malé černé šaty. Selma jej zkombinovala s bílým sakem a elegantním červeným šátkem.

(19. epizoda, 7. série)

 

Malý ...Princ

Mr. Burns nebyl vždy padouch. I on, strašidelný Homerův šéf, byl kdysi roztomilým dítětem. A s tímto nevinným obdobím ranního dětství se mu spojuje plyšový medvídek Bobo, kterého kdysi zahodil, když se rozhodl, že bude bezcitným, chladným milionářem. Dnes by však dal cokoliv, a udělal cokoli pro to, aby ho získal zpět. Klidně ho i ukradne malému dítěti - Maggie.

Pan Burns sice dnes je starý padouch, ale kdysi byl roztomilým malým princem ve stylovém oblečení.

(4. epizoda, 5. série)

 

Muumuu Homer

Homer by udělal cokoliv, jen aby se nemusel hýbat. Proto, když se Mr. Burns rozhodne v elektrárně zorganizovat wellness program, Homer tímto plánem není ani zdaleka tak nadšený, jako někteří jeho kolegové. A jediný způsob jak se z toho vyvléknout je stát se invalidem. Homer se to rozhodne dosáhnout tak, že přibere. Hodně! A tak se cpe, dokud nedosáhne váhy 140 kg, zbaví se povinnosti cvičit a dokonce může pracovat z domu. Při takové váze se Homer pohodlně vejde do jediného kusu oblečení, širokých havajských šatů - Muumuu.

Rozhodně vám nedoporučujeme takto se vyhýbat cvičení, pokud však toužíte po pohodlném vzdušném outfitu, ve kterém se budete cítit jako na pláži, podívejte se na naše návrhy.

(7. epizoda, 7. série) 

 

 

www.shopalike.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.