Share |

Shotgun Festival 2012 se blíží

foto: pořadatel

Shotgun festival se blíží, organizátoři nám posílají aktuální info:
 
Pokud se vám zdá, že jste přestali nějak slýchat o severočeském dvoudenním mejdanu jménem Shotgun Festival, tak vězte, že to není úplně pravda. Jen jsme nikoho nechtěli příliš uhánět a zahlcovat informacemi, které by se mohli plést do hledání zpráv o počasí u Jadranu či o zácpě na té či oné silnici.

Tak co tu máme, že máme potřebu to nenechávat v šuplíku či v utajení?

Tonyho Childa aka Surgeona jsme vyzpovídali. Věřte, že to není žádná snadná záležitost tohoto introverta s geniálně muzikálními sklony se všetečnými otázkami ulovit. Pomohli nám v redakci Lidovky.cz, kde interview vyhlížejte v on-line či dokonce tištěné podobě.

Pro někoho bláznivého extroverta, pro druhého multi-talentovaného producenta a DJe Objekta jsme až tak lovit nemuseli. Vzhledem k jeho nabitému kalendáři jsme se ale raději domluvili s DJem a moderátorem Radia1 Abuem a nasadili tak speciálního agenta, který připraví hloubkovou sondu do studiových tajů Objekta pro stranky Subbass.cz.

Předběžně máme domluvené rozhovory i s dalšími vystupujícími, ale jmenovat nebudeme, dokud si nebudeme 100% jistí. Však nás znáte. Nečeříme stojaté vody mediálního světa, když není potřeba. :)

Samozřejmě, že kromě výlepů, warm upů a milých osobních setkání s našimi přáteli se chystáme zasednout k mikrofonům ve studiu našeho partnera Radio1 a to 23.8. v Basstrap a 26.8. ve Volném průběhu. O den později, tedy 27.srpna, si povídání s námi o Festivalu Shotgun můžete naladit v pořadu Wavetronic rádia Wave. Na obou stanicích již dnes můžete soutěžit o dvoudenní vstupenky mimochodem.

To stále není všechno, co pro vás máme. Sledujte naše stránky Shotgunfestival.com, FB profil, Tweeter Shotgun Festivalu a partyservery. 10 dní před festivalem odstartují „vychytaný“ soutěže o 20 dvoudenní vstupenek na rádiích Radio1 a Wave. Připravte si znalosti, promasírujte prsty, uložte si maily do rozepsaných a nastavte volby rychlého volání na studia Radio 1 a Wave!

Pokud nejste soutěživí, připomínáme jak si vstupenky obstarat. Vstupenky stále můžete pořídit v síti TICKETPRO (ticketpro.cz). Když budete mít cestu kolem pobočky sítě TIPSPORT (tipsport.cz).

Cena vstupenek se nemění:

1 den 275,- (do 31.8.) na místě 400,-
2 dny 375,- (do 31.8.) na místě 500,-

Už se to blíží! Neváhejte! Zůstaňte v kontaktu! :D

www.shotgunfestival.com/ 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.