Share |

Shadows In The Night: Nové album Boba Dylana vychází v únoru 2015

foto: PR

NOVÉ STUDIOVÉ ALBUM BOBA DYLANA “SHADOWS IN THE NIGHT” VYJDE NA CD, LP A DIGITÁLNĚ 2. ÚNORA 2015. VYCHÁZÍ PO TŘECH LETECH OD ÚSPĚŠNÉHO ALBA “TEMPEST”
 
Deset skladeb bude obsahovat nové studiové album Boba Dylana “Shadows In The Night”, jehož vydání na CD, LP a digitálně je plánováno na 2. února 2015. V pořadí třicáté šesté studiové album produkoval Jack Frost a zařadí se tak za tři roky starou nahrávku “Tempest”.
 
Sám Bob Dylan k novém albu říká: “Bylo mi velkou ctí natočit toto album. Něco takového jsem chtěl udělat už dávno, ale nikdy jsem nesebral dost odvahy vzít třicet různých instrumentů a napasovat je do pětičlenné kapely. To byl klíč ke všem těmto nahrávkám. Vše jsme natáčeli živě, maximálně na jeden nebo dva pokusy. Žádné další přidané zvuky při mixu. Žádná sluchátka. Žádné nahrávání jednotlivých nástrojů zvlášť.
 
Šéf Columbia Records Rob Stringer vysvětluje: “Na albu Shadows In The Night nenajdete žádné obvyklé nástroje a backvokály, na jaké jsme zvyklí u alb se standardními baladami. Místo toho se Bobu Dylanovi podařilo najít způsob, jak dát těmto skladbám nový život a současný význam. Je to skvělá nahrávka a my se těšíme ukázat ji světu co nejdřív.”
 
SHADOWS IN THE NIGHT TRACK LISTING:
1.  I'm A Fool To Want You  
2.  The Night We Called It A Day  
3.  Stay With Me  
4.  Autumn Leaves  
5.  Why Try to Change Me Now  
6.  Some Enchanted Evening  
7.  Full Moon And Empty Arms  
8.  Where Are You?   
9.  What'll I Do  
10.  That Lucky Old Sun 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.