Share |

Seznamte se s dalšími novými podniky v Praze

Nesnášíte stereotyp a rádi si pochutnáváte na originálních pokrmech a nápojích? Pak se nechte inspirovat tipy na šest nových pražských podniků, které vám přináší gastronomický průvodce RESTU, jehož prostřednictvím si můžete rovnou i rezervovat místo.
Kavárna Dos Mundos
Nová kavárna Dos Mundos nabízí místo pro každého náročného milovníka kávy a zajímavého prostředí. Řešení kavárny volně navazuje na pražírnu Dos Mundos. Originální interiér s výraznou grafikou za barem vás zaujme už při prvním pohledu z ulice. Po vstupu vás okouzlí excelentní káva, kterou si zde můžete vychutnat na espressu i na filtru. Dále si zde můžete pochutnat i na malých jídlech, polévkách, domácích koláčích a dortech, sladkých snídaních a různých chuťovkách k vínu. Kavárnu Dos Mundos najdete na Letné. 
Sólista Espresso Bar
Další nově otevřenou kavárnou na Letné je espresso bar Sólista. Každý den si zde můžete vybrat ze dvou druhů káv, na mlýnku jsou kávy z pražíren Cofee Source a Colonna. Kávu si lze vzít i s sebou do ruky, k zakoupení jsou pak i balení různých druhů káv na doma. Kromě lahodné kávy si pochutnáte také na nejrůznějších dobrotách, na výběr jsou koláče, bábovky, koblihy, dorty či cookies. 
Monkey Coffee House
Také na vysočanském sídlišti můžete nově posedět u šálku výběrové kávy. Na mlýnku jsou každý den zrna z pražírny Double B, která Monkey Coffee House praží speciální sérii s oříškovými a čokoládovými tóny, převážně z Brazílie. Na své si přijdou i milovníci dobrého jídla, vybírat můžete nejen ze sladkého sortimentu různých dortů a koláčů, ale i z nabídky slaného občerstvení jako například panini. 
Bistro Pelmeňárna
Ve Štěpánské nově vzniklo vůbec první bistro s knedlíčky v Praze. Ochutnat můžete pelmenu a varenicu, což jsou různé druhy knedlíčků s rozmanitými náplněmi. Vyzkoušejte například knedlíčky s náplní ze čtyř druhů masa, bramborového pyré s cibulí nebo sladkou variantu s tvarohem a meruňkami. Čerstvé pelmeně a vareniky si můžete vychutnat se zakysanou smetanou a čerstvými bylinkami nebo širokou škálou omáček. 
Bistro WingHaus
Nově otevřené Bistro WingHaus na Vinohradské třídě potěší všechny milovníky křupavých kuřecích křidélek. Vybírat můžete hned ze tří druhů kuřecích křídel – klasika, vykostěná verze nebo kuřecí stripsy. Na své si přijdou i milovníci pálivého, ti mohou vyzkoušet třeba speciální Mango Habanero omáčku. Kromě křidélek se bistro specializuje také na pečené brambory, dipy a pivo z malých pivovarů. 
Bar B24
Nový stylový bar v Belgické ulici s jedinečnou atmosférou zaujme všechny fanoušky kvalitního pití a originálního prostředí. Zdejší největší specialitou jsou stařené koktejly z dubových sudů a vína. Ve světě jsou stařené koktejly hitem již nějaký ten pátek, k nám pomalu postupně pronikají. V baru B24 máte možnost vyzkoušet, jak chutná takový správně vyzrály koktejl. Otevřeno je každý den od sedmi večer do čtyř hodin ráno. 

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.