Share |

SELENA DRESS: Jedinečná inspirace Karla Lagerfelda

MODEL Z KOLEKCE PRO PODZIM A ZIMU 2017 INSPIROVANÝ KOSTÝMEM NAVRŽENÝM KARLEM LAGERFELDEM PRO SELENU GOMEZ

Kolekce KARL LAGERFELD pro podzim a zimu 2017 zahrnuje i jedinečný model inspirovaný originálním návrhem, který Karl Lagerfeld vytvořil pro Selenu Gomez. Tato americká pop-star kostým oblékala v roce 2016 na vystoupeních během svého světového turné „Revival“. KARL LAGERFELD nyní představil novou verzi tohoto úchvatného modelu ušitého ze stoprocentního hedvábného žoržetu s klopami z hedvábného saténu a overalem jako pro Catwoman.

Vytvoření původního modelu šitého na míru pro Selenu Gomez trvalo 200 hodin. Nádherný model byl vyroben ručně v pařížském ateliéru Karla Lagerfelda a je ozdobený více než 12 000 perlami a flitrovými výšivkami.

Miluji její hudbu – je velmi silná. Jsem šťastný i pyšný, že jsem jí mohl pomoci, aby na svém turné „Revival“ vypadala skvěle,“ řekl Karl Lagerfeld o Seleně Gomez.

Když byl kostým hotový a oblékla jsem, naprosto mě dostal,“ řekla Gomez. „Cítím se v něm nepřekonatelná. Je to nejlepší pocit na světě.“

PROFIL SPOLEČNOSTI KARL LAGERFELD
Módní ikona Karl Lagerfeld je globálně proslulý špičkovým, prestižním a relevantním přístupem ke stylu. Pod jeho kreativním vedením se DNA módního domu KARL LAGERFELD zaměřuje na dostupný luxus a cool modely. Jeho charakteristická estetika kombinuje nadčasovou klasiku s moderním stylem rockerské elegance.

V portfoliu značky KARL LAGERFELD lze najít ready-to-wear oblečení pro muže a ženy, dětské oblečení, kabelky a koženou galanterii. Doplňkové kolekce nabízejí hodinky, brýle, obuv, parfémy, svíčky a módní šperky.

Neustále se rozšiřující síť KARL LAGERFELD zahrnuje celosvětově více než 80 prodejních míst zaměřených na jedinou značku plus prémiové velkoobchody v Evropě, na Středním východě a v Asii.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.