Share |

Secret Walls X Czech hlasí poslední čtvrtfinálový souboj

foto: pořadatel akce

Secret Walls X Czech
Ticho762 vs. Štěpán Lenk
 
Secret Walls X Czech hlasí poslední čtvrtfinálový souboj.
 
27. července se v experimentálním prostoru NoD odehraje poslední čtvrtfinálový souboj ilustrátorů ze Secret Walls. V červnu se o překvapivý postup obou soupeřů postarala unikátní remíza hlasů porotců i naměřených decibelů hlasu diváků. Snad poprvé v historii soubojů se pak organizátoři rozhodli místo opakování hlasování poslat do semifinále oba soutěžící. Souboj 27.července tedy rozhodne o postupu posledního semifinalisty. K bílému plátnu se proti sobě postaví Ticho762 a Štěpán Lenk.
 
Štěpán je absolvent Grafického designu na Ústavu umění a designu v Plzni a ilustraci se naplno věnuje zhruba rok. Čte hlavně komiksy a miluje sci-fi v jakékoli podobě. Bydlí kousek za Prahou, nebo podle potřeby ve svých vlastních kreslených světech.
https://www.facebook.com/StepanLenkIllustration
 
Ticho762, vlastním jménem Petr Novák z Olomouce. Kresbě se věnuje od malička a nic jiného vlastně ani nedělá, kreslení je jeho život.
http://www.ticho762.com/
 
Souboj 90minutové ilustrátorské bitvy budou doprovázet beaty Dj Hlavolama a Dj Wosy. Vstup je jako obvykle 100 czk a večírek začne ve 21:00.
 
Kde: Experimentální Prostor NOD Dlouhá 33, Praha 1
Kdy: 27. 7.2013 21:00
Kdo: Secret Walls X Czech Plumm vs Distingo
Hudba: Dj Wosa, Dj Hlavolam
Vstup: 100 CZK
Event: https://www.facebook.com/events/1398392713710411/
Video z přechozího kola: http://youtu.be/Mc8I_Qhc1S4
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.