Share |

Schwarzprior zahrají 30.listopadu ve Futuru

foto: pořadatel akce

Futurum Music Bar 30.11.2016 od 20:00
Předprodej: 140,-CZK plus poplatky  Na místě: 180,-CZK
/FB EVENT/

Zahrají:
SCHWARZPRIOR 
se zformoval v roce 2009 na půdě ostravské Fakulty umění. Jako svou první nahrávku uveřejnili eponymní EP, díky které se mihly v knize Zde jsou psi (M.Overstreet, M.Nanoru). 
V roce 2014 vydali své debutové album IDDQD produkované Moimirem Papalescem. 
Společně s touto deskou vyšel i digitalní release remixů od CZ a SK umělců jako Tuzex Christ, Möbius, Space Love. V témže roce také proměnily nominaci ceny Vinyla v kategorii objev roku.

WEREUS
Sólový projekt Jakuba Tylčera, bývalý člen industriálních kapel Brutální Trychtýře a S.P.I.U. 542. Okouzlen současnými možnostmi komponování elektronické hudby, jak pomocí softwaru, tak pomocí syntezátorů. Jeho hudba vychází a je inspirována elektronikou 80tých let, jako od kapel Kraftwerk, Sonic Youth, Enstürzende Neubauten a dalších.

JOHNNY THE HORSE
Pražská čtyřčlenná kapela okolo zpěváka a malíře Jana Vytisky vychází z kořenů kytarové muziky a nejlépe se cítí na koncertních pódiích. „Deska je určitě taky důležitá, ale nedokáže vyjádřit tu bezprostřednost a živelnost, jako lidi na koncertu,“ tvrdí Vytiska.

WHYDIE?
zakladatel ( RARE ), dá se říct, že dnes už legendárních post-punkových, cold wave, minimalsynth & ebm večírku, residentem noci Other Voices v klubu Vlkova 26.

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.