Share |

Schwarzkopf Elite Model Look 2017 má vítěze

foto: pořadatel akce

Ve Španělském sále Pražského hradu se ve středu 30. srpna uskutečnilo finále soutěže Schwarzkopf Elite Model Look 2017 pro Českou a Slovenskou republiku. Nejprestižnější modelingová soutěž na světě, do které se každým rokem přihlásí statisíce zájemců z téměř 40 zemí světa, zná nyní jména vítězů pro Českou a Slovenkou republiku. Stali se jimi Leontýna Šiřinová (16) a Václav Chvojka(21)  za Českou republiku a Nataša Košťová (15) a Matúš Gašparík (16) za Slovenskou republiku. Vítězové budou reprezentovat své země na světovém finále v Miláně, kde si TOP 15 finalistů rozdělí garantované smlouvy s agenturou Elite v celkové hodnotě 20.000.000,- Kč.
 
Fashion partnerem finálového večera byla již tradičně společnost Luxury Brand Management. Ta má ve svém portfoliu více než 35 luxusních značek v čele se značkami Bottega Veneta, Saint Laurent, Valentino, Givenchy, Alexander McQueen a mnoho další,  přičemž tyto své butiky provozuje na předním pražském nákupním bulváru – Pařížské ulici.
 
Jako v předchozích ročnících, i tento rok se slavnostního finálového večera zúčastnily topmodelky agentur Elite Prague a Elite Bratislava, například vítězka světového finále Elite Model Look 2006 Denisa Dvořáková, světová vítězka Elite Model Look 2013 Eva Klímková a slovenské topmodelky Barbora Brušková, Michaela Hlaváčková, Sasha Gachulincová a další.
 
Hudebními hosty finále byli Tros discotequos. Finálovým večerem provázela herečka Zuzana Stivínová.
 
O budoucích modelkách rozhodovala porota složená z odborníků v oblasti módy, kultury a médií, partnerů projektu a zahraničních modelingových agentů. V porotě zasedla například slovenská topmodelka a ambasadorka soutěže Schwarzkopf Elite Model Look SR 2017 Michaela Kocianová, ředitelka scoutingu Elite World Iris Minier či ředitel soutěže Sáša Jány, který o soutěži říká: „Jsem nadšen z finálového večera, dostávám skvělou zpětnou vazbu od mnohých hostů, charismatické finalistky a finalisté okouzlili publikum svou krásou a elegancí. Spojení mládí, módy a hudby vytvořilo nádherný zážitek, který umocnil Španělský sál Pražského hradu“. Čestnou předsedkyní poroty 26. ročníku soutěže Schwarzkopf Elite Model Look pro ČR a SR se stala česká topmodelka Linda Vojtová.
 
Projekt Elite Model Look se i tento rok spojil s úspěšnou značkou vlasové kosmetiky Schwarzkopf, která se stala hlavním partnerem a spoluorganizátorem soutěže. Vlasová kosmetika Schwarzkopf se tak po dlouhodobé úzké spolupráci se světově známými celebritami, včetně modelek jako např. Claudia Schiffer a Heidi Klum, stala součástí jedinečného projektu objevujícího budoucí hvězdy modelingového průmyslu. “Jsem rád, že i letos jsme se značkou Schwarzkopf mohli být partnerem prestižní modelingové soutěže, která zvláště v poslední době zaznamenává mnoho významných světových úspěchů. Ať už je to umístění českých a slovenských vítězů na předních příčkách celosvětového finále, nebo i jejich následné pracovní úspěchy a spolupráce s těmi nejlepšími módními domy a značkami. Např. Barbora Podzimková nebo Kristian Černík jsou pro mne důkazem, že naše spolupráce s Elite Model Look má smysl a přeji i letošním vítězům, aby pro ně toto vítezství bylo pouze odrazovým můstkem k jejich budoucí kariéře”, říká k projektovému partnerství Aleš Malenka, ředitel divize Beauty Care společnosti Henkel ČR a SR.
 
V měsících března a dubna se v obchodních centrech po celé ČR a SR uskutečnilo celkem 25 castingů, které přilákaly pozornost velkého množství mladých žen a mužů. Soustředění před samotným finále proběhlo od 25. srpna v pražském hotelu Ambassador – Zlatá Husa, kde byli zároveň finalistky a finalisté ubytováni. Po slavnostním finále se hosté přesunuli na afterparty do Art Restaurant Mánes.
 
Dlouholetým partnerem soutěže je značka Rowenta, která ve spolupráci s agenturou Elite vyvíjí produkty pro vlasovou péči řady Rowenta for Elite Model Look. Do projektu se opět zapojila a o bílé zuby finalistů se postarala italská bělicí zubní kosmetika BlanX. Oficiální dekorativní kosmetikou finalistů se stala i pro tento rok značka ARTDECO. Dalším partnerem je lifestylový magazín Feminity.
 
Jsem rád, že finále Schwarzkopf Elite Model Look ČR a SR, odstartovalo kariéry nadějných modelek a modelů z Čech a Slovenska. Všichni finalisté budou mít možnost realizovat úspěšné kariéry topmodelek jako Linda Vojtová, Hana Jiříčková, Míša Kocianová, Denisa Dvořáková či Michaela Hlaváčková. Věřím, že postup na listopadové světové finále Elite Model Look, které se uskuteční v mecce módy v Miláně, přinese národním vítězům takové možnosti, jako světovým vítězkám posledních ročníků Evě Klímkové, Báře Podzimkové či Janě Tvrdíkové,“ dodává Sáša Jány, ředitel soutěže.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.