Share |

Say What?? Do Roxy zavítá dj a producent Anton Kubikov z Moskvy

foto: pořadatel akce

SAY WHAT??
Roxy – NOD (Dlouhá 33, Praha 1)
Anton Kubikov (SCSI-9, Russia), Felix! (Flexy), DjSchwa (ShadesOfGray), Fatty M (FlowRoxy)
 
V pátek 10. ledna zavítá do Roxy - NOD světově proslulý dj a producent Anton Kubikov z Moskvy. Anton Kubikov začal s djingem v roce 1994, kdy roztáčí desky v prvním moskevském techno klubu ‘TheHermitage’. Anton se stává inspirací pro mnoho mladých ruskýchdjů a jeho radiový pořad ‘Sation’ poslouchá pravidelně tisíce mladých lidí po celém Rusku. Sama Nina Kraviz přiznává, že nebýt Antona, tak by asi vůbec nepřišla do kontaktu s elektronickou muzikou již v 90. letech. Ještě před přelomem tisíciletí začíná Anton skládat vlastní tracky a vzniká tak projekt SCSI-9 (spolu s Maximem Milyutenkem).
 
SCSI – 9 potom obrážejí Rusko a Evropu křížem krážem a jejich živá vystoupení si budují vynikající reputaci. Namátkou: Hamburg, Varšava, Ljubljana, Madrid, Transmediale (Berlin), Pulse (Moscow), Wilsonic (Bratislava), Love Parade (Berlin), Dialog of 4 Cultures (Lodž), Subotica (Srbsko), Atény, Monegros ve Španělsku, s RichiemHawtinem, Magdou, TroyPiercem nebo GuiBurratem.
 
Stejně jako živá vystupování, i hudební produkce projektu SCSI – 9 je pověstná a vychází na prestižních, zejména německých vinyl labelech jako Trapez, Traum, Salo, Freizeitglauben, Morris Audio, Highgrade. Nejznámější je však jejich spolupráce se značkou Kompakt (a jejími sub-labely), kde vydali řadu epíček, remixů a především svoje třetí album. Od roku 2005 funguje jejich vlastní vydavatelství Pro-Tez, které si pod svá křídla vzala distribuce Kompaktu.
 
Anton Kubikov přijal pozvání djů Michal Schwa a Fatty M na jejich novou noc ‚SayWhat?‘. Zmíněné ještě doplní Felix! ze stáje Flexy. Těšit se můžete na speciální tematické dekorace a video projekce. Vstupné je formou předprodeje za 100CZK. Objednávejte přes contact@beefrecords.net nebo osobně u Fatty M.
 
Podporuje: Club Mate a Fentimans
Přináší: Beefrecords
 
Links:
http://www.facebook.com/events/752030148159578
http://www.residentadvisor.net/dj/antonkubikov
http://www.youtube.com/watch?v=39RqHz4CRkE&feature=share
https://soundcloud.com/highwayrecords/anton-kubikov-arma-17-14-12-2013
www.beefrecords.net


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.