Share |

Samey z Haha crew vyráží na tour

Raper Samey ze slovenského uskupení Haha crew je považován za jednoho z nejkontroverznějších umělců současnosti. O tom, že se tímto titulem pyšní oprávněně, se nyní můžou na vlastní kůži přesvědčit i čeští příznivci kvalitního rapu. Samey totiž na sklonku roku vyráží na československou tour k debutovému albu. Se svojí velkolepou show se zastaví i v Praze a Brně.  
 
Samey z košické bandy Haha crew v těchto dnech představuje své debutové sólové album s názvem Mama neviem kedy pridem domov. Už teď je jasné, že si jeho prvotina získá srdce všech milovníků nadčasového rapu, kteří nepřestávají lovit kvalitní a neotřelé hudební zážitky. V roli hostů se na albu objevují takové star jako Rytmus, Ego, Hasan, LVCAS Dope nebo Saul. Samozřejmě nechybí ani Samey-ovi parťáci Dalyb a Zayo z Haha crew.
 
K nově vydanému albu Samey na sklonku roku odehraje pár prvních vystoupení. Šňůru koncertů s názvem Rockstar Steez Tour pt.1 organizuje legendární F*CK THEM a hlavním partnerem je značka Jägermeister. Půjde o první část tour k debutovému albu, která proběhne v největších městech Slovenska a České republiky. Společně se Samey-em na všech štacích vystoupí i Dalyb a Zayo z Haha crew.
 
Kromě dobré hudby se návštěvníci mohou těšit i na krásky z Jäger Beets, které je na všech zastávkách přivítají už před klubem s ledově namraženým Jägermeisterem v ruce. Součástí zastávek v Praze a Bratislavě bude i meet & greet v prodejnách Foot Shopu před koncertem. Brány všech klubů se otevřou už ve 21:00 hodin a koncert skončí s úderem půlnoci.
 
Seznam zastávek:
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.