Share |

Šafrán, Mimóza... Rolland Oway představil vlasovou kolekci

IM Cyber s účesem z kolekce / foto Rolland

Šafrán, Mimóza, Lotus, Estragon, Opium... 
Rolland Oway představil vlasovou kolekci H-Oud 2016
ROZHOVOR S JEJÍM TVŮRCEM zde
 
Rozhovor s jejím autorem, Jindřichem Machutou, si přečtete už brzy, zatím pro vás máme něco o kolekci samotné.
 
Pět nadčasových vůní – pět unikátních účesů. Rolland Oway udává nový trend v hair salonech po celém světě. Ve středu 11. května poprvé představil vlasovou kolekci, kterou pro značku vytvořil kadeřník ECOart SALON ROLLAND Jindřich Machuta. 
 
„Královnou všech vůní je v dnešním světě parfémů Oud. Stejně prémiová je naše nová kolekce, pod kterou se skrývá pět dalších nezaměnitelných aroma. Ty byly inspirací pro jednotlivé účesy.  „H“ pak odkazuje na cestu, kterou Rolland Oway letos jde – na revoluční barvy H-Colour a H-Nectar,“ říká manažerka Rolland Oway ČR Martina Sikorová.  
 
Rolland Oway kolekcí slaví úspěšné tři roky na českém trhu, během nichž oslovil celou řadu profesionálů i příznivců sofistikované organické kosmetiky. Nejen proto, že je trendy, funkční, kreativní a přispívá ke zdravému životnímu stylu, ale i schopností uspokojit všechny smysly. 
 
„H-Oud vyráží z vnitřního světa na světlo se stejnou vervou, jako malířova ruka tvoří obraz a tak silně, jako vystupují obrazy v naší mysli. Tisíce buněk spolupracují a vše je tak samozřejmé, jako když motýl poprvé zamává svými křídly. Každá vůně, každý vjem. Jedno podporuje druhé, druhé třetí. Kolekce vychází z hlubokých míst, tam kde se střetává vědomí a nevědomí. Kolekci motivoval zvuk elektra, akryl a všechny vůně světa,“ doplňuje k inspiraci kolekce progresivní vlasový stylista Jindřich Machuta. 
 
Rolland Oway není jen prémiová profesionální kosmetika. Rolland Oway je především unikátní příběh... 
 
/více fotek zde/

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.