Share |

Rychlý sobotní tip: Kolben Open

Čtvrtý ročník otevřených ateliérů bývalé Pragovky.Letos krom malířských a sochařských ateliérů otevře také několik designérských ateliérů. Otevřou také noví rezidenti Pragovky, a tak konečný počet otevírajících umělců přesáhne padesátku.

Součástí Kolben Open 4
je nově také výstava Pragovka 2017... With Wings. With Wings je kurátorským výběrem rezidentů Pragovky kurátora Karla Srpa.Výstava bude na třech místech: Pragovka gallery, The White room a Jídelně. Potrvá až do 22.4.2017

Otevřené ateliéry ale nejsou jen otevřené ateliéry a výstava, ale i doprovodný program na celý den 8.4. 2017:

10:00-13:00 Workshop pro děti
11:00 Prohlídka hal 19 a 21 s pamětníky vedená Marcelem Tomáškem a studenty FA ČVUT"
11:00-18:30 otevřené ateliéry
14:30 komentovaná prohlídka v Depo Gallery s autorkou Danou Sahánkovou
18:30 moving orchestra
19:00 slavnostní zahájení výstavy With Wings..Pragovka 2017
21:00 afterparty: Ticho de Beige & hosté
DJ Zagashi: večírek

Na prohlídku s pamětníky je nutné se registrovat předem! půjde jen jednou a má omezenou kapacitu cca sedmdesáti osob! Registrujte se na mailu marcel.tomasek@gmail.com. na další části programu, jako otevřené ateliéry atd, není třeba rezervace.

Letos otevírají: Barbora Chlastáková, Eliška Fialová, Pasta Oner, Dominik Mareš, Ondřej Roubík, Jana Babincová, Jana Julínková, Michal Synek, Robert Slezák,Oldřich Navrátil, David Pešat, Tadeáš Kotrba, Veronika Landa, Jakub Janovský, Martin Matoušek, Terezie Kolářová, Lawrence Wells, Jaroslava Kadlecová, Petra Navrátilová, Jan Jírovec, Tomáš Prchal, Marie Ladrová, Matouš Marek, Lucie Nováčková, Anežka Hošková, Richard Nestler, Ladislav Vlna, Kateřina Adamová, Pavel Trnka, Milan Sodoma, Samuel Benčík, Robo Palúch, Tomáš Džadoň,Jan Cileček, Martin Šilhán, Sochařská pohotovost, Martin Vlček, Petra Lacinová, Kateřina Kociánová, Tomáš Beňadik, David Helán, David Hřivňacký, Pavel Tichoň, Susanne Kass, Michaela Munzarová, Barbora Kmecová,Daniela Klimešová, Anežka Hošková, Roman Sailer
umělecká řemesla a design:- TyFormy, čalounictví Barbora English, Nanovo, Woodcock.
Otevírající zkušebny: zkušebna Tart, DJ zkušebna.
Navíc se letos k akci přidává i prostor Obejvák, který sídlí v jedné z hal na opačné straně Kolbenovy ulice, v bývalém ČKD. Ten bude svůj prostor otevírat 11:00-15:00. Otevírat se tedy budou ateliéry po obou stranách Kolbenovy ulice.

www. pragovka.com
http://kolbenopen.cz/
8.4.2017


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.