Share |

Rychlé menu jinak

foto LeGracie

Nesnášíte listování kuchařkou a suroviny, které po vás autoři v receptech chtějí, jdou k dostání leda na Marsu? Máme pro vás tříchodové menu, které zvládne do 20 minut připravit i člověk, který v životě vařil maximálně kafe. Navíc bude světové a zdravé. Připravila ho pro vás kulinářka Simona, která se po 15 letech v bace rozhodla, že změní české kuchyně se značkou LeGracie (www.facebook.com/LE-GRACiE-830646277043053/?fref=ts). Předpřipravené pytlíčky jsou stěžejními surovinami celého vaření.
 
Menu podle Simony – do 20 minut, pro 3 osoby
 
POLÉVKA
Polévka Dolce (www.legracie.cz/produkt/dolce/) s krevetkami
Suroviny:
1 balení polévky Dolce, 30 ks malých loupaných krevet, 2 šalotky, 2 stroužky česneku, olivový olej, sůl
Polévku uvařte dle návodu na obalu. Malé krevetky povařte 5 minut v osolené vodě, osušené je dejte do pánve s nakrájenou šalotkou a česnekem a orestujte vše na olivovém oleji do zlatova. Tuto krevetovou směs rozdělte na talíře a zalijte hotovou polévkou.
HLAVNÍ JÍDLO
Filet z tmavé tresky a rizoto Sicílie (www.legracie.cz/produkt/rizoto-sicilie/)
Suroviny: 1 balení rizota Sicílie, 3 porce filetu z tmavé tresky, sůl, olivový olej, barevný pepř
Rizoto uvařte dle návodu na etiketě. Filety osolte a lehce opepřete barevným pepřem. Rybu krátce opečte z každé strany na olivovém oleji. Treska je poměrně nevýrazné chuti, a proto vás mile překvapí v kombinaci s chuťově výrazným rizotem Sicíllie.
 
DEZERT
Kus-Štúdlu (K dostání na webu www.legracie.cz) od 4. prosince
Kuskus připravte dle návodu na etiketě. Sladit cukrem už nemusíte. Hotový kuskus rozdělte do pohárků, pokapejte medem (nahradí cukr) a posypejte drcenými vlašskými ořechy. Štrúdl za 20 minut neupečete, ale Kus-Štrúdlu zvládne každý za 7 minut.
 
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.