Share |

Russell Brand, Johnny Depp, Julia Roberts a další esa na nových DVD a Blu-ray

foto Magic Box

Máme pro vás dobré zprávy - na trh právě přichází řada náramně lákavých DVD a Blu-ray s Russellem Brandem a dalšími hvězdami.
Filmem měsíce pro naši redakci bude nejspíš Arthur. Oč jde?
Russell Brand vytvořil po svém postavu roztomilého miliardáře Arthura Bacha, nezodpovědného sympaťáka, který celý život spoléhá na to, že ho z maléru vždycky dostanou dvě věci: jeho obrovské bohatství a celoživotní chůva Hobsonová (nositelka Oscara ®* Helen Mirren). Teď ho ale čeká osudová výzva: musí si vybrat mezi domluveným manželstvím s ambiciózní manažerkou Susan (Jennifer Garner), které by mu pojistilo jeho luxusní životní styl, a nejistou budoucností s tím, co se za peníze koupit nedá - jeho pravou láskou Naomi (Greta Gerwig). S nekonvenční pomocí Hobsonové podstoupí Arthur nejdražší riziko svého života a v nové verzi oscarové®* romantické komedie se naučí, co znamená být mužem.
 
Arthur
(Arthur)
Datum uvedení: 7.9.2011
MOC: 399,- Kč
Komedie, USA, 2011
Hrají: Russell Brand, Jennifer Garner, Helen Mirren, Greta Gerwig, Nick Nolte, Luis Guzmán, Jennifer Butler
Režie: Jason Winer
Délka: 106 min.
 
Fandové klasických filmů by měli vědět, že vychází speciální edice slavního snímku Občan Kane, zrestaurovaná z původní verze:
 
Občan Kane
(Citizen Kane UCE)
Datum uvedení: 14.9.2011
MOC: DVD 199,- Kč, Blu-Ray 499,- Kč
Drama, USA, 1941
Hrají: Orson Welles, Joseph Cotten, Dorothy Comingore, Agnes Moorehead, Ruth Warrick, Erskine Sanford, Louis Natheaux, Alan Ladd, Arthur O'Connell, Richard Wilson
Režie: Orson Welles
Délka: 114 min.
 
 
Edice k 70. výročí 1080p HI-DEF VERZE RESTAUROVANÁ Z PÚVODNÍHO NITRÁTOVÉHO MATERIÁLU V OSLNIVÉM 4K ROZLIŠENÍ A REVITALIZOVANÉM ZVUKU.

Info o filmu: Mistrovské dílo Orsona Wellese (1. místo na seznamu nejlepších amerických filmů podle Amerického filmového institutu) získává ve skvělém hi-def digitálním přepisu, vydanému k 70. výročí, nový oslnivý lesk. Je to skvostná podívaná, dokonale zahraná (mnoha členy Wellesovy společnosti Mercury Players na počátku jejich úspěšných filmových kariér) a režírovaná s neuvěřitelným vizuálním citem. Držitel Oscara® za nejlepší původní scénář (1941) je kronikou bouřlivého života vlivného mediálního magnáta a soustředí se zejména na témata moci, korupce a marnivosti – americký sen, ztracený v záhadě posledních slov umírajícího muže: “Poupě.”
Bonusy:
• Oddělené komentáře Robera Eberta a Petera Bogdanoviche
• Rozhovory s Ruth Warrick a Robertem Wisem
• Zpravodajské záběry z premiéry
• Galerie vzácných fotografií, alternativních reklamních kampaní, studiová korespondence, natáčecí plány a další vzpomínky na film
• Vynechané scény
• Filmová upoutávka
Zvuková verze/formát: portugalsky (Brazílie) DD 1.0, anglicky DTS - HD MA 1.0, polsky DD 1.0
Obrazový formát: 16:9
Titulky: anglické pro neslyšící, české, francouzské (Paříž), maďarské, polské, portugalské (Brazílie), rumunské, řecké, španělské latinská Amerika
 
 
 
Milovníky filmů, u kterých se hezky dojímá, potěší zpráva, že na Blu-Ray se právě objevuje Pretty Woman s hvězdnou Julií Roberts, kterou jistě netřeba obšírně představovat.
 
Info o filmu: Julia Roberts, držitelka Oscara (za nejlepší ženský herecký výkon ve filmu Erin Brockovich v roce 2000) a Richard Gere, držitel ocenění Golden Globe (za nejlepší mužský herecký výkon v muzikálu Chicago z roku 2003), vás oslní ve filmu Pretty Woman.
 

Pretty Woman (Blu-ray)
(Pretty Woman)
Datum uvedení: 7.9.2011
MOC: 499,- Kč
Romantický, USA, 120
Hrají: Richard Gere, Julia Roberts, Ralph Bellamy, Jason Alexander, Laura San Giacomo, Hector Elizondo a daší
Režie: Garry Marshall
Délka: 190 min.
 
Máte rádi horory a Bruce Willise? Možná se rádi dozvíte, že na Blu-ray právě vychází Šestý smysl:
 
Šestý smysl (Blu-ray)
(Sixth Sense)
Datum uvedení: 7.9.2011
MOC: 499,- Kč
Thriller, USA, 1999
Hrají: Bruce Willis, Toni Collette, Haley Joel Osment, Olivia Williams, Donnie Wahlberg, Mischa Barton a další
Režie: M. Night Shyamalan
Délka: 107 min.

Zvuková verze/formát: anglicky 5.1, česky 2.0
Obrazový formát: 16:9
Titulky: anglické, české
 
Na DVD i na Blu-Ray dále vychází Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna.

DVD:
Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna
(Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides)
Datum uvedení: 14.9.2011
MOC: 399,- Kč
Dobrodružný, USA, 2011
Hrají: Johnny Depp, Penélope Cruz, Geoffrey Rush, Ian McShane, Stephen Graham, Gemma Ward, Judi Dench, Kevin McNally, Óscar Jaenada, Sam Claflin, Robbie Kay, Bronson Webb, Steve Evets, Keith Richards a další
Režie: Rob Marshall
Délka: 130 min.
(Blu-Ray verze je o 6 minut delší a stojí 599 korun, za 699 korun můžete dostat verzi Blu-ray 3D+ 2D a za 1999 je k mání sada všech 4 dílů Pirátů na Blu-Ray, DVD kolekce se čtyřmi díly stojí 799.)
 

 

A pokud nemáte náladu na děsivý horor ani bláznivé piráty, je tu pro vás řada titulů s kultovními komiksovými hrdiny: Kačeří příběhy,  Tom a Jerry: Čaroděj ze země Oz a Kohoutek Uličník/Vilda E. Kojot.
Všechny tituly distribuuje firma Magic Box.
 
 
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.