Share |

Ruční tetování: Už tento víkend bude v Praze Hand Poke Session

PRAGUE HAND POKE SESSION 2017 / 9. 9. 2017  
11:00 – 21:00 + afterparty

"Nebaví nás klasický tattoo convention pro motorkáře a pinupky. Chceme Praze dodat svěží vzduch a propojit mladou a hladovou generaci po kvalitním umění s rodící se hand poke subkulturou," říkají organizátoři akce.

Ojedinělý koncept ručního tetování, zajímavého místa a neotřelého programu, včetně nezapomenutelné afterparty je přesně to, co tohle vibrující město na sklonku léta potřebuje.
1. ročník PRAGUE HAND POKE SESSION je akce, která se vám dostane až pod kůži a bude probíhat po celou zářijovou sobotu v jedinečném prostoru neoklasicistní vily K10, přímo nad malebným parkem Grébovka na Vinohradech.
 
Jak vlastně akce bude vypadat?
Horní patro bude patřit tatérům například z Německa, Belgie, Maďarska, Polska nebo Francie. Nebude samozřejmě chybět ani známá ikona české scény Duhovka, která svůj styl a rukopis vpichuje do spousty těl v Čechách i zahraničí. Urban stylový obchod Freshlabels společně s The Chemistry Gallery zde uvedou svůj navazující projekt EDITIONS, pod kterým se skrývá limitovaná edice oblečení a doplňků, tentokrát se na návrzích podílí právě Duhovka.

Pro všechny návštěvníky, co dorazí, bude připraven bohatý doprovodný program, aby si akci užili všemi smysly ať při tetování, či při čerpání inspirace. Tajemná „Behind the curtain“ nabídne odvážlivým možnost nechat si potetovat část svého těla za oponou, jedním z vybraných umělců, kterého dopředu neprozradíme. Ilustrátorka a autorka vizuálu pro PRAGUE HANDPOKE SESSION Anežka Bauer povede workshop, ve kterém přiblíží techniku vzniku hand poke tetování, které si následně bude možno vyzkoušet. Páry si pak navzájem mohou udělat tetování, které pro ně bude mít hlubší smysl. Pro méně odvážné budou připravené vodové nalepovací tetování navržené přímo pro tuto akci. Project Rehab zde bude mít stánek plný barev a štětců, kde si návštěvníci můžou zakoupit bílé nebo černé tenisky věnované značkou Baťa a pomalovat si je tak dle vlastní divoké představivosti. Výtěžek z prodeje bude určen Nadaci na ochranu zvířat.
 
Jeden z hlavních důvodů, proč děláme tento akci právě v prostoru K10, je jejich dokonalá zahrada, kde si budou moct návštěvníci dát dobré jídlo, drinky od Jägermaistera nebo si v pozdějších hodinách užít videoprojekci od The Chemistry Gallery, která se přehoupne v divokou afterparty ve sklepení vily.
 
fb: Prague Hand Poke
ig: Prague Hand Poke

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.