Share |

ROXY spouští program pro fanoušky. Drinky zdarma, slevy na dopravu

Pražský klub ROXY spouští v rámci své aplikace věrnostní program pro své fanoušky. Členství v MY ROXY umožní levnější a přednostní nákup vstupenek, výhodnější jízdy s Uberem nebo např. i exkluzivní soutěže. Za návštěvy tzv. check-iny v klubu mohou také fanoušci dostávat další výhody. MY ROXY funguje čistě v rámci ROXY aplikace pro iPhone a Android. První check-in bude aktivní 16.září na akci s Gregorem Tresherem a první fáze MY ROXY poběží do konce roku 2016.
 
Link pro iOS: [https://itunes.apple.com/us/app/roxy/id766419013]
Link pro Android – [https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.anywhere.roxy]
 
 MY ROXY dá fanouškům možnost vědět jako první, co se v klubu chystá, kupovat si zvýhodněné vstupenky, merchandise a třeba jezdit i do ROXY levněji s UBERem. Navíc budou mít možnost sbírat tvz. check-iny za každou návštěvu během podzimní sezóny 2016. Za určité počty návštěv pak budou dostávat další odměny jako např. free drinky, vstupenky na koncerty a parties nebo oficiální klubový merch.
Věrnostní program MY ROXY bude aktivní pro podzimní sezónu 2016, platí jen pro akce pořádané ROXY a pro návštěvníky s platnou vstupenkou. První check-in bude aktivní 16. září (Gregor Tresher). Další informace a linky na stáhnutí k dispozici ZDE.
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.