Share |

Roxy se opět promění - zajděte na vernisáž ROXY VISUALS Vol.2

foto: pořadatel akce

Pražský klub Roxy opět promění svou vizuální stránku. Nová umělecká díla si budete moci poprvé prohlédnout v rámci vernisáže výstavy ROXY VISUALS Vol. 2, která proběhne v pondělí 31. března v prostorách chill outu.
 
Vernisáž začne v chill outu ve 22:00 po pondělním koncertu israelské zpěvačky Tamar Aphek a novozélanských Gerda Blank v rámci Free Mondays. (Rozhovor s Tamar Aphek na téma móda a styl k přečtení zde.)
 
Cílem projektu ROXY VISUALS je oživení prostoru hudebního klubu vizuálním uměním. Klubová atmosféra i estetika je velmi specifická, na první pohled by se mohlo zdát, že silně omezuje. Prostor vytváří problematiku, se kterou není lehké se vyrovnat. Jsou umělecká díla schopná obstát ve vizuálně náročném, neustále se proměňujícím prostředí nočního klubu? Jak se chovají obsahy uměleckých děl v mediálně popkulturním prostředí? Zachovávají si autenticitu nebo upadají k dekorativnosti? Umělcům je umožněno zasáhnout na několika vybraných místech v široké mediální škále vyjádření od klasických médií po site-specific instalace. Na dvou světelných panelech v klidové zóně chill outu dostane prostor literatura.
 
Vystavující umělci:
Daniel Vlček, Darina Alster, Johana Střížková, Martin Dašek, Magdalena Peševa, Adam Rybka, Matouš Lipus, Jakub Tauš, Ondřej Skala, Stano Karoli, Petr Bařinka, Michal Kohout, Jiří Marak, Ladislav Vondrák, Diana Winklerová.
 
Kurátoři:
Adam Stanko, Helena Sequens
 
UDÁLOST: http://www.facebook.com/events/1449933188577253
 
Free Mondays @ ROXY w/ Tamar Aphek (ISR)
Support: Gerda Blank (NZ/CZ)
rock/alternative/noise
Djs: Radex, Rusty Fox, Peter New
Start 20:00
Událost: http://www.facebook.com/events/272434942914110
 
ROXY VISUALS Vol.2 @ ROXY
Start 22:00
V prostorách chill-outu
VSTUP ZDARMA!
www.roxy.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.