Share |

Rolland – esence Japonska a Itálie

foto distributor

V dnešním světě, kde už jen máloco má jasný řád i funkci, je příjemné umýt si vlasy produkty, které v sobě striktní řád rozhodně mají. Nová vlasová kosmetika Rolland, která k nám přichází z rodinné farmy v Itálii, vychází z filosofie osobního přístupu, eko zemědělství, dodržování morálních hodnot a již zmiňovaného řádu. 

Italská kvalita surovin a východní medicína. Dohromady? Jak? Ano pravda, rozděluje je poměrně nepřehlédnutelná zeměpisná vzdálenost, ale také se jedná o alternativy přístupu k přírodě i člověku. A tak překonaly vzdálenosti a spojily se v jedno! Utvořily skvělou řadu Oway. Nebojte se, když si jednou umyjete vlasy šampónem této značky, nemusíte nutně vstoupit do tajemného církevního řádu Rolland. Ale jde spíš o životní styl, který tato značka hlásá.
Dnešní třicátník, by jednoduše měl kalkulovat s tím, že Planeta kde žije tak trochu mele z posledního. A také, že jeho tělo neví co samo se sebou. Denně do sebe cpeme tolik „umělotin“ a léků, že játra zapomínají, že jsou játry a mozek, že je mozkem. Proto se Rolland rozhodl, že výroba jeho produktů bude čistě bio dynamická a vycházet bude z fytoterapie. Tudíž to ve zkratce znamená že: sklízíš co zaseješ a uzdravíš své tělo díky blahodárným vlastnostem bylin, které jsi právě sklidil. Z toho vyplívá, že výsledná kosmetika je čistě bez alergenů, bez barviv a jiné chemie. Barvy na vlasy, vypadají po aplikaci kadeřníkem jako vaše přirozená barva a to také díky tomu, že vlasy se nesvíjejí v bolestech po zásahu amoniaku. Je už asi samozřejmé, že ten v těchto barvách od Rolland rozhodně není. Hlavně pak proto, že celá procedura barvení a péče o vlasy, vychází z japonské medicíny, kde se značka také úspěšně prodává. Nehledě na to, že si můžete užít „vlasové lázně“! Hair spa Rolland nabízí totiž dokonalou masáž hlavy KAPHA AYURVEDA, takže si můžete vychutnat vůni bylin, relaxu a odcházet odpočatí i krásní. Není to dokonalý luxus?
Aby toho nebylo málo, Rolland se vrhl na prospěšnou charitu vůči přírodě. Ne tím, že by sháněl peníze, ale rovnou spozoruje více než čtyři sta vesnic v Amazonii a podporuje tamní obyvatele, jejich původní zemědělství a přírodu. Touto činností se ohání hodně velkých společností, sází kde jaký strom na poušti, ale na rozdíl od nich Rolland svoje produkty neprodává do Číny, kde se musí přetestovat na zvířatech. Tudíž tímto krokem, nemusí nic maskovat. Můžete se zeptat jejího ambasadora Jakuba Hájka, který by měl v rámci dodržování standardů této značky dokonce třídit odpad! I to je nařízení, které k nám posílají Italové z okolí Boloně.
Jako poslední třešinkou na dortu jsou ceny produktů. Daleko únosnější než jiné bio značky, daleko přístupnější. Balení nejsou ani malá snad miniaturní jak tomu bývá, takže investované peníze nejsou vyhozené peníze. Produkt vám vydrží dlouho a jeho obal můžete recyklovat. Obaly jsou ve skle, plastu nebo hliníku.
Inu je na každém z nás, jakým životem žije. Ten s Rollandem může být prospěšný jak vám, tak i přírodě.
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.