Share |

Rodinný tip na pátek: Honzík a Mařenka se vydávají do světa

foto: pořadatel akce

Akce pro malé i velké, rodiče, babičky i dědečky...! Přijďte se naučit něco nového a zažít nevšední zážitek s celou rodinou. V pátek 5. září 2014 se park Kampa v centru Prahy promění a přivítá „Honzíky a Mařenky“ na jejich cestě do světa.
 
Zábavné odpoledne pro rodiny s dětmi na téma „Rodina jako první univerzita dítěte“ s názvem Honzík a Mařenka se vydávají do světa pro vás připravuje Síť mateřských center ve spolupráci s KC Kampa, společností Scio a téměř dvěma desítkami dalších organizací. Cílem akce je ukázat rodičům, co vše mohou naučit své děti, než se vydají do školy, aneb které buchty společně s rodiči upečou na cestu.
 
Těšte se na 10 originálních soutěžních stanovišť připravených pražskými mateřskými centry a partnery akce, na kterých budou děti společně se svými rodiči či prarodiči plnit nejrůznější kreativní a dovednostní úkoly. Stanoviště budou doplněna pestrým doprovodným programem.
 
14:00 – 18:00 HLAVNÍ PROGRAM
10 originálních soutěžních stanovišť (výtvarné a rukodělné, hudební, pohybové dílny, vícegenerační, multikulturní, ekologické úkoly, aktivity na rozvoj měkkých dovedností …)
 
14:00 – 18:00 DOPROVODNÝ PROGRAM
Průběžně: malování na obličej, relaxační zóna pro menší děti, hrátky s hasiči – SDH Praha 1, venkovní výstava fotografií
14:00 – 15:00 workshop bubnování – s Jakubem Severínem hra na djembe
15:00 – 16:45 Prague Jazz Trio
16:00 – 16:50 Divadlo matky Vackové
17:00 – 17:15 vyhlášení výsledku fotosoutěže Křídla a kořeny naší rodiny
17:00 – 17:45 Prague Jazz Trio
17:30 poslední registrace
 
Vstup na akci je zdarma.
 
Více informací najdete zde nebo na facebook profilu Odpoledne pro rodiny s dětmi s názvem Honzík a Mařenka se vydávají do světa.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.