Share |

Roční vstupenka do Národní galerie

Dobrý nápad na dárek.
foto: pořadatel akce

Překvapit své blízké netradičním dárkem za příjemnou cenu můžete i prostřednictvím Národní galerie v Praze, která pro přátele a milovníky výtvarného umění nabízí roční dárkovou vstupenku. Dárkové vstupenky bude možné zakoupit od úterý 3. prosince 2013.
 
Reprezentativní dárkové poukazy bude možné pořídit přímo na pokladnách v objektech Národní galerie, platba se provádí hotově nebo kartou při převzetí dárkového poukazu, a nebo formou objednávky přes mail: pokorna@ngprague.cz či přes e-shop NG www.ngprague.cz. Platba na fakturu je možná.
 
Cena dárkové vstupenky s roční platností bude činit 990,- Kč, její hodnota je však vyšší – při součtu jednotlivého vstupného do všech objektů na všechny výstavy a expozice se dostáváme k ceně téměř trojnásobné. Roční vstupenka platí pro opakované vstupy a je platná jeden rok od data vydání do všech stálých expozic i na výstavy pořádané Národní galerií v Praze v návštěvních hodinách, tedy denně kromě pondělí od 10 do 18 hodin.
 
Palác Kinských otevřen, Mánes na Hradě
 
Jen na příští rok Národní galerie v Praze připravuje pro své návštěvníky a příznivce více než 15 výstav a otevřené budou od jarní sezóny všechny čtyři stávající stálé expozice, tedy včetně stálé expozice Umění Asie a starověkého Středomoří v paláci Kinských na Staroměstském náměstí. A od října 2014, tedy o od podzimní sezóny k nim přibude stálá expozice devatenáctého století v Salmovském paláci na Hradčanském náměstí v Praze, s takovými jmény jako rodina Mánesů, Josef Navrátil, Adolf Kosárek, C.D. Friedrich, Ferdinand Waldmüller, Antonín Machek a František Tkadlík a další.
 
Po celý rok bude návštěvníkům otevřena Sbírka moderního a současného umění
ve Veletržním paláci. Národní galerie v Praze vlastní zajímavou sbírku francouzského umění druhé poloviny 19. a počátku 20. století, jejíž ucelenost a kvalita je mimo území Francie zcela mimořádná a od jejíhož prvního nákupu v těchto dnech uběhlo právě 90 let či kolekce nádherných obrazů Františka Kupky.
 
Staré umění bude již tradičně k vidění v Anežském klášteře, ve Šternberském a Schwarzenberském paláci na Hradčanském náměstí.
 
DRŽITELÉ DÁRKOVÉ VSTUPENKY BUDOU PO CELOU DOBU PLATNOSTI VSTUPENKY NAVŠTĚVOVAT STÁLÉ EXPOZICE A VÝSTAVY POŘÁDANÉ NG ZDARMA.
 
(Upozornění: Dárková vstupenka se nevztahuje na výstavu Slovanská epopej, kterou pořádá Galerie hl. m. Prahy)
 
„Cílem dárkového zvýhodnění je zůstávat průběžně v kontaktu s návštěvníky, neboť bohatost nabídky Národní galerie v Praze je rozmanitá. Chceme Vás ještě více podpořit v zájmu o Národní galerii v Praze. Vaše pozornost nás těší a zároveň motivuje. Chceme Vám umožnit investovat do takových věcí, ze kterých budete mít radost a trvalý zážitek.“ Dodává prof. Vít Vlnas, pověřený vedením NG.
 
Dárkový poukaz zahrnuje vstup do těchto objektů:
Klášter sv. Anežky České: Středověké umění v Čechách a Střední Evropě
Šternberský palác: Evropské umění od antiky do závěru baroka
Schwarzenberský palác: Baroko v Čechách
Salmovský palác: Umění 19. století (podzim 2014)
Palác Kinských:  Umění starého světa (jaro 2014)
Konírna paláce Kinských: Výstavní prostor NG
Veletržní palác: Umění 20. a 21. století
Valdštejnská jízdárna: Výstavní prostor NG
 
 
www.ngprague.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.