Share |

Restaurace Podolka otevírá horní palubu

foto: Podolka

Na břehu řeky Vltavy, na začátku modřanské cyklostezky, přímo pod podolskou vodárnou, se 7. dubna otevřela nová restaruace Podolka, místo, kde si si při pohledu na kotvící lodě pochutnáte na vegetariánské, masomilské i bezlepkové kuchyni uvařené z láskou a jen z kvalitních surovin.

Nyní, po dvou měsících příprav, otevírá restaurace Podolka i svou horní část. Oáza klidu na břehu řeky Vltavy se tak rozroste o Horní Palubu - tak trochu netradiční letní bar otevřený od dvou do dvou, s grilem plným streetfood lahůdek celého světa a klidnou lounge muzikou.

Míchat se bude z kvalitního pitiva od českých značek Žufánek a moštovna Lažany, z grilu se budou servírovat speciality z celého světa, nejen pro vegetariány. Točit se bude nepasterizovaný Bernard v alko i nealko verzi a dobrá vína nejen z Moravy.

Horní Paluba se otevírá v pátek 29. června 2012 v 17:00. Sportuchtiví si budou moci po celý den zapůjčit paddleboardy s instruktáží od http://paddleboardshop.cz/, nebo si na sousedící modřanské cyklostezce zkusit jízdu na longboardech od www.ltbsnowboards.cz. V rámci otevření Horní paluby proběhne i vernisáž sportovních fotografií od Jakuba Nedbala (www.jakubnedbal.com). Večer vyvrcholí v 19:00, kdy roztočí gramofony DJs Martin Mikuláš (Radio 1, Phono.cz) a Marcos Nery (Brazil), kteří vám zpříjemní náladu pátečního večera u řeky po západu slunce tanečním mixem blues, soulu, disca, latino a elektronické hudby.

Cyklisté, bruslařky, lodivodi, baletky a maminky i tatínkové nejen s kočárky jsou vítání.

Restaurace Podolka
Podolské nábřeží, přístav 1
Zastávka Podolská vodárna, zprava podél dětského hřiště
www.restauracepodolka.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.