Share |

REEBOK SPOJIL SVOU MINULOST A BUDOUCNOST V MODELU ZOKU RUNNER

foto: Rebook

Reebok Classic představuje v rámci kolekce Spring/Summer 2017 novou sneakers siluetu ZOKU RUNNER.
 
Design ZOKU RUNNER se inspiroval v modelech, které Reebok navrhoval v 70., 80., a 90. letech. Díky tomu propojuje bohatou minulost značky s moderním designem, což odráží také japonské slovo „ZOKU“, které lze volně přeložit jako „být součástí rodu“ či „kmene“. Model je totiž přímým potomkem modelů Reebok Classic z minulých dekád.
 
Při vývoji ZOKU RUNNER vychází Reebok ze své minulosti díky modernizovanému pojetí původního vektorového loga. To znázorňuje dynamiku a pohyb a odráží se v něm touha po neustálém vývoji. ZOKU RUNNER interpretuje toto logo prostřednictvím postranních panelů z transparentního plastu a dodává tak botě moderní vzhled.
 
Svršek z materiálu ULTRAKNIT je vyroben pomocí nejnovější digitální pletací technologie. Botě dodává módní ponožkový vzhled a zaručuje vysokou prodyšnost, lehkost a komfort při chůzi. Při výrobě je díky této technologii eliminováno jakékoliv plýtvání materiálem.
 
Elegantní model ZOKU RUNNER je dostupný v pánských i dámských velikostech za 3 199 Kč a 3 499 Kč. Ve všech sedmi barevných provedeních jej zakoupíte na eshopu Reebok.cz. Tři barevné varianty budou dostupné ve Footshopu, kde se 6. dubna uskuteční launch event.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.