Share |

Reebok představí na Teniskology sneakers, které navrhl Kendrick Lamar

 
KENDRICK LAMAR ZTVÁRNIL PRO REEBOK SVŮJ VNITŘNÍ BOJ
 
SLAVNÝ AMERICKÝ RAPPER NAVRHL SNEAKERS CLASSIC LEATHER PERFECT SPLIT. ZAKOUPIT SI JE MŮŽETE NA VELETRHU TENISKOLOGY
 
PRAHA, 20. 10. 2016 – Kreativní spolupráce značky Reebok a oceňovaného amerického rappera Kendricka Lamara pokračuje. Jejím posledním výsledkem je model Classic Leather Perfect Split, jehož design odráží souboj pozitivního
a negativního nitra hudebníkovy osobnosti. 
 
Sneakers si můžete prohlédnout na stánku Reebok na Teniskology a zakoupit u přítomných prodejců. Veletrh tenisek s nabitým doprovodným programem se uskuteční v pátek a v sobotu 21. a 22. října v pražském areálu Pragovka. 
 
Vzhled Classic Leather Perfect Split odráží rozpolcenost Lamarova přístupu k životu, ztvárňuje pozitivní i negativní nitro, které v sobě mnohonásobný držitel Grammy ukrývá, i každodenní souboj nálad, jimiž prochází každý z nás. Tento vnitřní boj reflektuje barevná kombinace černobílého pánského modelu a bílošedého, součástí Perfect Split Packu je ale také kontrastní bíločerná varianta a dvojice modelů v modré a červené.
 
V návrhu Kendricka Lamara mají sneakers klasický, nadčasový tvar a neutrální barvy. Originálním prvkem je rozdělená podešev – díky kombinaci dvou materiálů je nejen atraktivní, ale také měkká při došlapu a mimořádně pohodlná. Špička a pata jsou vyrobeny z nubukové kůže. Pro perforovaný svršek byla zvolena kombinace elegantní kůže a textilu.
 
Kendrick Lamar je sedminásobným držitelem Grammy. V rejstříku má dvě platinové desky s prodejem k milionu kusů, good kid, m.A.A.d city a To Pimp a Butterfly, a je považovaný za jednoho z nejproduktivnějších hudebníků současnosti.
 
Svou tvorbou přesahuje hudební svět, což dokazuje i dlouhodobá spolupráce se značkou Reebok. Classic Leather Perfect Split navazuje na předchozí model, který byl uveden začátkem letošního roku, kdy Lamar navrhl v limitované kolekci tenisky, jejichž barvy symbolizovaly rozkol mezi gangy Bloods a Crips ve městě Compton, z něhož americký rapper pochází.
 
Classic Leather Perfect Split můžete zakoupit na veletrhu Teniskology, který se uskuteční v pátek a sobotu ve Strojírně areálu Pragovka. Seženete je také na eshopu www.reebok.cz a ve vybraných sneakers shopech.
Doporučená cena: 2 449 Kč 
 
Pro více informací sledujte:
www.reebok.cz
www.teniskology.com
Facebook.com/ReebokCzechRepublic
Instagram.com/REEBOK_CZ
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.