Share |

Red Bull Tourbus dorazí i na High Jump

foto: pořadatel

Osm kapel, devět hodin muziky na plný pecky celý víkend. To se ponese z Red Bull Tourbus na High Jumpu, vyhlášené adrenalinovo-hudební akci ve středočeských Hřímeždicích, která se uskuteční první srpnový víkend.

Red Bull a otevřené mistroství republiky ve cliffdivingu, tedy ve skocích do vody ze skály, k sobě patří už mnoho let. Logicky tedy unikátní hudební autobus ve službách rudého býka při křižovaní po česko-slovenských festivalech musí, prostě musí, zastavit i v překrásném lomu na Příbramsku.

 Z line upu Red Bull Tourbusu těžko nějakou kapelou vypíchnout, ale když bychom měli ukázat na headlinery, tak v pátek večer to budou grooverockoví Toxique s charismatickou zpěvačkou Klárou Výtiskovou, v sobotu si pak nenechte ujít slovenské pankáče Horkýže Slíže a hiphopery Prago Union.

Red Bull Tourbus je nepřehlédnutelný, špičkově vybavený autobus, který dotváří atmosféru na vybraných festivalech v Česku na Slovensku. Poskytuje absolutní servis jak fanouškům tak jejich oblíbeným kapelám. Pódium má přímo na střeše, bary pro
doplnění energie stojí v bezprostřední blízkosti od stříbrno-modrého retrostroje.

Pátek 3. srpna
21:30 Zakázaný Ovoce
22:45 Toxique
00:00 Sci Fi Psi

Sobota 4. srpna
19:30 ABH
20:30 Ucee & United Flavour Band
21:30 Wifebeaters
22:45 Horkýže Slíže
00:00 Prago Union

V Česku se ještě zastaví na High Jumpu v Hřímeždicích 3. a 4. srpna, hned následující víkend přejede do Panenského Týnce na Open Air
Festival a do slovenských Piešťan na Grape festival.
www.redbull.cz/tourbus.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.