Share |

Red Bull Tour Bus hledá řidiče

Miluješ hudbu, festivaly, koncerty a parties? Chceš znát osobně kapely, DJ's a další jedinečné postavy česko-slovenské kulturní scény? Chceš pracovat ve skvělém teamu, s lidmi, kteří rozumí své práci a především pro značku, která udává životní, sportovní a kulturní směr? Red Bull hledá řidiče pro svůj projekt Red Bull Tour Bus, který bude mít za úkol zkrotit stádo divokých býků pod kapotou a dovézt na každou akci ten nejvyladěnější line up. 

Red Bull Tour Bus je unikátní autobus, který brázdí Česko a Slovensko. Přiváží na své střeše speciálně upravené pódium a kvalitní zvuk. Setkáš se s ním na hudebních festivalech, sportovních akcích... zkrátka všude tam, kde se lidé baví v rytmu té nejvybranější hudby. Uvnitř a za autobusem se skrývá příjemná chill out zóna, kde se interpreti mohou jak v klidu připravit na show, tak si po ní třeba trochu odpočinout nebo si dát drink.

Budoucí řidič tohoto multifunkčního jedinečného vozu má na starost nejen dorazit včas na místo, ale po celou dobu se starat o to, aby kolem něj panovala skvělá atmosféra. Zvládnout veškerou organizaci okolo plánování a údržby není jen tak, proto Red Bull hledá zároveň zoodpovědného a spolehlivého člověka, který se dokáže postarat o soustavný špičkový stav celého vybavení, a obstojí i při manažerských úkonech a komunikaci s organizátory eventů, popř. dalšími lidmi, kteří budou na akci figurovat. 

Pokud je hudba přirozenou součástí tvého života, jsi pořád v pohybu, neřešíš, jestli pracuješ ve dne nebo v noci, v Praze nebo v Košicích, za volantem jsi jako doma, máš řidičský průkaz skupiny C, profesní průkaz a auta jsou celkově Tvým koníčkem, mrkni na podrobné info zde: http://jobs.redbull.com/cz/cs/red-bull-tour-bus-driver-009687.

Ale dlouho neotálej, ať ti tahle jedinečná příležitost neujede před nosem!


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.