Share |

Rap z Miami v Roxy - Denzel Curry poprvé v ČR

 Tvrdé a rychlé flows, energická show, hype. Tahle vycházející hvězda jižanské scény původem ze čtvrti "Blackland" Carol City v Miami dorazí do ČR poprvé. 

Denzel si nebere servítky vůči nikomu a ničemu. Nedávný beef se SpaceGhostPurrpem (z Black Raider Klanu, s kterým začínal) a několik úderných tracků jsou toho důkazem. Nebojí se ve svých textech být osobní a často v nich najdete zpověď. At’ už se jedná o nedávnou vraždu jeho bratra nebo popis policejního násilí.

 

Denzel je ve svých 21 letech se svým unikátním stylem na začátku slibné kariéry - kreativní videa s miliony views na YouTube, nespočet společných tracků s Raider Klan (SpaceghostPurrp, YungSimmie), s MetroZu (Lofty305, MikeDece), pochvala na MTV od Waka Flocka Flame, 3x mixtape, 1x EP, 1x CD a druhé s názvem IMPERIAL vychází brzy.

 

Na akci také vystoupí Logic & Gumbgu z M+ a poprvé zahrají tracky ze svého nového alba "Gudlak". Logic má na kontě spolupráci s Denzelovým fellou z Miami, kterým je Lofty305. S ním nahrál v Praze EP Starship: Oblivion.

 

Otevírat večer bude se svým setem DJ Freezer z Hypno808.

 

Line-up:

20.00 - Otevření klubu

21.00 - Dj Freezer (Hypno 808)

22.00 - Logic & Gumbgu (M+)

23.00 - Denzel Curry (C9 Is The Future)

 

Vstup: 350,-

 

Předprodej na GoOut.cz: https://goout.cz/cs/listky/denzel-curry/yfk/

FB event: https://www.facebook.com/events/1075199065857684/

SPOT!!!https://www.youtube.com/watch?v=67FTDVl7-Y4&feature=youtu.be

WEB: http://www.roxy.cz/denzel-curry

 

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.