Share |

Radost v Radosti: Druhý Pop up obchod Happy Socks

První týden v prosinci vyroste v prostoru Radost shopu v Bělehradské ulici druhý pop up obchod značky Happy Socks. Najdete v něm nejnovější ponožky, boxerky, kalhotky, trenky a letošní limitovanou edici od samotného Snoop Doggy Dogga. 

Ve čtvrtek 4. 12. v 8 hodin večer začne oficiální launch party a představení kolaborace se Snoopem. Ta nese název Art of Inspiration a Snoop Dogg se skrz ni vrhl do další fáze svého uměleckého vývoje, tentokrát vizuální. V kampani si vyzkoušel médium malby a navrhl taky tři limitované vzory ponožek, které mapují jeho tři polohy: rapper, rastafarián a malíř.

Do instalace pop upu se zapojily i umělkyně Janna Lundius a Ruta Pu. - v duchu kampaně Art of Inspiration společně vytvoří quirky oltář na výrobu pohlednic. 

Samotná party se ponese v houpavém rytmu devadesátkového westcoast rapu. Hrát bude DJ Kwé, resident Radosti a zakladatel parties FX Bounce. Po 22.00 se pak bude pokračovat dole v Radosti, kam se ten večer výjimečně dostanou zadarmo i pánové a to po udání hesla, které se dozví u pokladny pop upu. 
Obchod bude otevřený do neděle 14. prosince, FB událost akce najdete tady
A všechno zboží bude v pop upu k dostání se slevou 20 procent.

★ Pop in anytime ★


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.