Share |

Puzzle: Složte si vlastní salát a odneste si ho do kanceláře

„Home-made“ salát, který si říká PUZZLE
foto Puzzle

Hravý přístup k přípravě čerstvých pokrmů i ke svým zákazníkům uplatňují v unikátním pražském holešovickém PUZZLE SALADS, který po roce otevřel svou druhou provozovnu v BB Centru na Praze 4.
Holešovická pobočka se totiž setkala s velkým úspěchem, a proto se její majitel, Standa Štrobl, rozhodl svůj podnik rozšířit do další pražské čtvrti.
 
Samotný nápad založit „nejen“ salátové bistro přitom vyšel prostě. „Mezi přáteli je o mně známo, že jsem milovník dobrého jídla a vášnivý kulinář. A proč vlastně saláty? V restauracích jsou opomíjeny a přitom je každý koho znám, miluje, ale musí se udělat správně.  
Omezit jejich přípravu pouze na základ z rajčat, okurky a ledového salátu mi přišlo příliš nudné a především škoda, a tak jsem začal experimentovat a objevovat ingredience a receptury,“ říká Standa Štrobl, majitel salaterie. Sestavení lákavého menu s „home-made“ přístupem, z lokálních a sezónních surovin od farmářů na sebe nenechalo dlouho čekat a v roce 2014 byla značka PUZZLE SALADS na světě.
 
Hlavním lákadlem PUZZLE SALADS je rozsáhlá nabídka čerstvých salátů (zeleninových, těstovinových i s kuskusem), které přímo před vámi namíchají. Vybírat můžete nejen ze stálé nabídky, která obsahuje širokou škálu salátů, ale i sezónní speciality nebo si salát prostě a jednoduše sami „složíte“. Každý den se navíc podává, zatím pouze v Holešovicích, jedno „hlavní teplé“ jídlo a dva druhy domácích polévek. Ty však ochutnáte i v BB Centru. V PUZZLE SALADS „nejsou žádní saláti“ - v příjemném prostředí svých poboček PUZZLE totiž mimo jiné nabízí skvělé limonády, vynikající vlastnoručně vyráběné quiche nebo dezerty, jejichž nabídku mění každý den.
 
Vše si PUZZLE SALADS připravují sami, od salátů a teplých chodů přes dorty a koláče až po výborný domácí chléb a pečivo. Svůj vybraný salát si navíc můžete předem objednat přes internet a na jedné z poboček jej poté vyzvednout.
 
Více na www.puzzlesalads.cz,
facebook.com/puzzlesalads 
Zkušenosti redakce:
Puzzle salads je dobrý způsob, jak se rychle a dobře najíst. Můžete si vybrat ze slušných salátů od Puzzle, nebo si složit vlastní. K dispozici je sezonní zelenina, vajíčka, brambory, několik dressingů... vše ke konzumaci na místě, nebo s sebou do kanclu či domů. Výhoda je, že jelikož je na provozovnách frmol, všechny ingredience jsou čerstvé, nemají kdy ani lehce ovadnout. V horkých dnech je to i super oběd, případně si můžete salátem odsud vyřešit večeři a v ušetřeném čase se projít u vody. 
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.