Share |

PURA VIDA FEST bude u Crossu

PURA VIDA FEST
4.6.2017 CROSS SQUARE

Vstup zdarma!

/fb/

Hrají:

THE PROSTITUTES -
Skupina The Prostitutes vznikla roku 2004 v Praze. Eponymní EP dostalo kapelu na mapu, alba “Get Me Out Of Here” a především “Hometown Zombies” ji umožnilo rozšířit své domácí úspěchy i do zahraničí. The Prostitutes odjeli úspěšné turné po Španělsku, hráli několikrát v Rakousku, na Slovensku, v Rumunsku, Německu. Pravidelně se objevují na hlavních tuzemských festivalech, hráli na slovenské Pohodě, Wave Gothic Treffen v Lipsku, v Berlíně na Berlin Insane ve Volksbühne, v Praze na oficiálních oslavách 20. výročí pádu berlínské zdi nebo letos na bratislavské BatCave Party.
https://www.facebook.com/theprost/
www.theprostitutes.cz

LETY MIMO -
V březnu 2015 vydala kapela Lety Mimo své nové CD, které nese název Válka Světů. Deska obsahuje 11 tracků a najdete mezi nimi písně, při kterých budete mít chuť začít tančit a skákat do stropu, ale také skladby, které vás hodí do příjemné melancholie. Singl Kamarádi, který Lety Mimo vypustili v létě, zní už v českém éteru. Texty složil, jako vždy, frontman kapely Looky. Na jednom textu Looky spolupracoval se spisovatelem Jaroslavem Rudišem (Nebe pod Berlínem, Alois Nebel, Grandhotel). Deska se natáčela ve slovenském studiu PULP u Matěje Turcera a v českém Elements DS u Aleše Zenkla.
https://www.facebook.com/letymimo/
www.letymimo.cz

PANKIX -
Pražská indie rocková kapela, složená ze zkušených muzikantů v čele s osobitou frontmankou Sany. Energické a chytlavé písničky okořeněné elektrickými houslemi ocenili fanoušci v mnoha klubech, na festivalech, ale i posluchači hudebních stanic. V lednu 2017 Pankix vydali novou desku „V tabletách“, kterou podpořili jejich fanoušci prostřednictvím crowdfundingové kampaně. Produkce se ujal Jiří Burian (Kapitán Demo, Republic of Two) a hostuje na ní např. Milan Cais (Tata Bojs).
https://www.facebook.com/pankixCZ/?fref=ts
http://pankix.cz/

MZH -
https://www.facebook.com/mnohejznichjehrbatej/

RELAPS -
Koncem léta 2012 se dává dohromady parta ve složení Pepí, Luc, Filio, Miloš a Honza, po pár zkouškách nahrávání alba Sochy z bílkovin, za co chcem poděkovat Vendy Fenclové a Mikovi Fenclovi, bez kterých by deska nevznikla a za statnou managerskou podporu, odehrání několika koncertů, poté pauza z důvodu času a jiných aktivit neobjíždíme koncerty, občas si zalezem do studia ke Kulíškovi a nahrajem nějakou píseň, však už né s Luc, song Běžkyně jako host zpívá Týna, Specializovaná Pepí, Svatební také a nový singl ze září 2016 zpívá jako host Missy M. Uvidíme, co přinese budoucnost, i živé vystupování je stále otevřené...
Na přelomu roku 2016/2017 se dáváme dohromady v plné sestavě se zpěvačkou Nikolou Kubešovou a Michalem Švecem za bicíma.
https://www.facebook.com/relapsrock/

 
 

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.