Share |

PUMA a HAN KJØBENHAVN pokračují v úspěšné spolupráci

 
Kolekce jaro/léto 2018 inspirovaná skandinávským stylem osloví svou rafinovanou jednoduchostí a futuristickým vzhledem
 
PUMA a dánská luxusní streetová značka Han Kjøbenhavn navazují na svou předešlou úspěšnou spolupráci a v sezóně jaro/léto 2018 představují novou pánskou kolekci inspirovanou skandinávským stylem. Uvedení této aktuální kolekce na český trh podpoří Release Party, která je určena pro všechny milovníky módy.
Značka Han Kjøbenhavn vznikla v květnu 2008 v ulicích Kodaně a vychází ze samé podstaty skandinávského, konkrétně dánského designu. Jednoduché lineární střihy a zároveň funkčnost a praktičnost jsou jejími základními stavebními kameny. PUMA a Han Kjøbenhavn posouvají hranice designu zase o krok dále a osvědčené klasické linie značky PUMA přetváří do nových progresivních řešení, která v sobě kombinují komfort, funkčnost a špičkovou módu. Kolekce zahrnuje například nové futuristické tenisky TSUGI Mi Disk HAN s technologií zavazování DISC. Také další kousky spojuje pokrokový design kombinovaný s luxusními materiály. Za zmínku stojí také boty Abyss HAN nebo progresivní tenisky TSUGI Netfit HAN. Chybět nemohou ani klasické semišky Suede HAN. Nabídku obuvi doplňuje řada oblečení. Osvědčenou klasikou z loňské sezóny je prodloužená bunda PUMA x HAN Coat ve skandinávském stylu, tentokrát v asfaltově šedé barvě doplněné zlatými zipy a výšivkou PUMA x HAN KJØBENHAVN. V kolekci nechybí trička, mikiny a další doplňky – vše v jednoduchém designu a čistých liniích.
 
Kolekce PUMA x HAN KJØBENHAVN je již v prodeji na eshopu PUMA.com a dále u českých a slovenských prodejců Footshop, Queens, Shooos, BRANDS24 a Fresh Labels. Prohlédnout si novou kolekci bude možné také na Release Party, která se koná 5. dubna 2018 v prodejně Freshlabels Flagship Store v Jindřišské 15 v centru Prahy. Nové fashion kousky zde doplní unikátní betonová instalace, free live performance od HRTL a drinky tvrdé jako beton. Akce začíná v 19. hodin a je určena každému, kdo se zajímá o módu a nové trendy.

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.