Share |

Pub Animals pokřtí videoklip

Ćeskokrumlovští reggae-skáčkaři Pub Animals pokřtí i nový klip ke skladbě Elephantman, který dal jméno podzimnímu tour a pod nímž je podepsán tvůrce speciálních efektů v Harry Potterovi a studio Imagine Vision. 15. prosince v ROXY vás tedy čeká večírek ve velkém stylu, na němž budou krom Pub Animals řádit také The Roads, kteří se postarají o rozjezd celého večera.
Své debutové album Safar-I vydala tato osmičlenná kapela před létem 2010. Po několikaměsíční práci ve studiu Ecsona Waldese - Biotech vznikla nahrávka, která ohromila nejen akademickou porotu, ale i více než osm tisíc posluchačů, kteří si album stáhli. Díky mnoha hudebním vlivům Pub Animals bourají žánrové klišé a rozhodně nejsou klasickou ska/reggae kapelou. V létě 2010 byli z několika stovek hudebních skupin z celého světa vybráni na největší reggae festival v Evropě, španělský Rototom Sunsplash. Stali se tak první českou kapelou v oficiálním line-upu tohoto festivalu.

Jedna z nadějí české hudební scény vypustila do světa nový videoklip Elephantman, který natočila spolu s tvůrcem speciálních efektů v Harry Potterovi a Pirátech z Karibiku, Vladko Valovičem a s tvůrci ze studia Imagine Vision (Rytmus, Dara Rolins).Videoklip během několika prvních dní nasbíral přes 41.000 zhlédnutí, což Pub Animals vyneslo na první příčku sledovanosti hudebních videí v ČR. 
Videoklip:http://www.youtube.com/watch?v=goMKv98pnkc
WEB:http://elephant-man.pubanimals.cz/
FB Pub Animals: https://www.facebook.com/pages/Pub-Animals/40849037435
The Roads jsou českou kapelou s britským zpěvákem, která se dala dohromady koncem roku 2006. Když měli dost čekání na to "až si jich někdo všimne", vydali v březnu 2009 svůj eponymní debut a odstěhovali se do německého Berlína. Společně bydlí ve čtyřpokojovém bytě ve Friedrichshainu a plní si sen všech rock"n"rollových kapel světa - živí se jen a jen svou vlastní hudbou! Kromě berlínských klubů (mj. Sage, Café Zapata, Wild At Heart) vystupují často i v České republice. 
Web:http://The Roads:http://www.theroads.cz/ ">http://www.theroads.cz/
Video:http://www.youtube.com/watch?v=G_Lu3-VcAfY
 

 

 

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.