Share |

PSH s novým singlem "Hlavně ať se to nedoví máma!"

Poslední řadová deska kultovní kapely PSH Epilog z roku 2010 byla nabitá hity od začátku až do konce. Za všechny jmenujme Vim já, Můj rap můj svět, Udělejte bordel, Všichni jsou už v Německu, Co bude až nebude rap a další skladby, které sklidily úspěch na stovkách koncertů i na internetu, kde bodovaly především díky vydařeným videoklipům. 

PSH nás od své poslední desky zásobovali materiálem průběžně, a to ať už svými sólo projekty, nebo společnými kapelními singly. Konkrétně vzpomeňme na poslední nadčasový track Vice, nebo společensky angažovaný Fuck Off, který svým trefným textem výborně rezonuje i po více než roce od svého vzniku. Skupina tak jasně dávala najevo, že je stále aktivní, a hlavně co se týká produkce, textů, i celkového zvuku, má co nabídnout. Dobrá zpráva je určitě i to, že nových singlů mají PSH hotových už několik a hodlají je postupně posílat ven rovnou i s vizuálním zpracováním v podobě čerstvých videoklipů. 
Nový singl "Hlavně ať se to nedoví máma!” vznikl v klasickém autorském triu Orion, Vladimir 518 a DJ Mike T a potvrzuje obezřetně ohlašované práce na čtvrté řadové desce PSH, která by měla vyjít na začátku léta 2018. Exkluzivní premiéra singlu proběhne v pondělí ráno na Radiu Spin a s online premiérou videoklipu je počítáno ve středu 13.12.2017.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.