Share |

První online design festival je tady!

Módních akcí už v ČR není málo. Jenže: Konají se víceméně jen v Praze a Brně. Ne každý má čas jezdit na všechny ty festivaly, markety, weekendy, weeky a další módní a designové události osobně. Spousta lidí se o fashion i další design zajímá velmi živě a chtěla by být u toho. Řešení? právě se líhne. Přiblížil se totiž první online designový festival. Můžete být u toho, i když jste v dálavě, nebo třeba uspáváte dítě. 
Oč jde?

Fashion&Design Festival je svěží online prezentace aktuální české i zahraniční autorské tvorby z oblasti módy a designu. Můžete se podívat na tematické expozice vystavujících, zhlédnout marketingové prezentace, a to odkudkoli. Kromě toho můžete také nakupovat a potkat se s dalšími lidmi - networking je důležiou součástí podobných akcí a organizátoři ho proto zprostředkují i v online podobě.
Co uvidíte?
Módní přehlídky, rozhovory, fotky, videa, články a multimediální prezentace vystavujících. Nabízí se i diskusní platforma, což pomůže í vystavujícícm - získají tak zpětnou vazbu od návštěvníků.
Kdo se ukáže?

Mezi vystavovateli jsou například architektonické studio PROJEKTSTUDIO, módní návrhářka Kateřina Kartáková, berlínská módní navrhářka Ewa Herzog, designerské studio Bohemian design a australská designérka Stephanie Ng. Netradiční pojetí zahrady představí Gardners.cz, svěží spojení rybaření, cyklistiky a módy ukáže návštěvníkům Promise Clothing.
Denisa Nová zde přiblíží svou kolekci restaurovaných a střihově recyklovaných perziánů z let 1920 - 1970 hledaných a objevených na trhu Jeu de Balle v Bruselu.
Partnery festivalu jsou dále Novoretro, Rimex Interiér a Sajm.
Vystavující jsou v expozici navzájem propojení společným tématem: Fashion&Design Festival n. 1 nese motto Krása s lehkostí a probíhá od pondělí 10. srpna. do 9. září 2015 na www.fdfestival.cz
 

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.