Share |

První kolekci ROXY/NoD merchandise má na triku malíř a tatér Musa

Být otevřeni experimentům a bořit předsudky. Takové je motto merchandise ROXY/NoD. Nečekejte tedy žádná velká loga ani prvoplánovou reklamu, nová kolekce má duši. Život jí vdechl malíř a tatér Musa, který svou pečlivost a smysl pro detail přenesl i na textil.
 
Jednoduchost, linka, čistota, minimalismus, abstrakce, kvalita, jedinečnost a experiment. To jsou pojící motivy spolupráce mezi ROXY/NoD a Musou. Ten je znám právě díky svému osobitému stylu, který je dnes již jasnou signaturou jeho jména. V současné době tráví více času v ateliéru než tetováním, a tak se stalo jeho plátnem to opravdové látkové.
 
Musa přenesl své typické motivy do kolekce šesti triček. Stejně jako jeho tetování je i potisk triček umístěn netradičně. Říká se, že každý člověk je originál. Na toto tvrzení se myslí i v tomto případě. Trička jsou potištěna ručně a to každému z nich přiřklo vlastní příběh. Ne každý se rozhodne k vlastnímu tetování. Proto je zde ROXY/NoD – Design by Musa kolekce, s níž můžou originální tetování nosit doslova všichni.
 
Trička jsou k zakoupení za 590 Kč během akcí v ROXY nebo na e-shopu shop.roxy.cz, kde si můžete vybrat jak doručení poštou, tak osobní odběr přímo v NoDu (každý všední den od 16:00 do 20:00). Postupem času k nim budou přibývat i doplňky, proto se vyplatí sledovat, co vše ještě ROXY a NoD odkryje.

 

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.