Share |

První filmovou projekcí letoška ve vile Tugendhat bude boxerská klasika

foto: pořadatel akce

První letošní filmovou projekcí ve vile Tugendhat bude boxerská klasika „Někdo tam nahoře mě má rád“ s Paulem Newmanem.
 
Oblíbený cyklus filmových projekcí ve vile Tugendhat pokračuje i v letošním roce. Jako první film se 21. února 2018 představí černobílá boxerská klasika s Paulem Newmanem „Někdo tam nahoře mě má rád“.
 
Snímek, natočený dle biografie mistra světa v boxu Rockyho Graziana, představuje v hlavní roli Paula Newmana, pro něhož byla spolupráce s režisérem Robertem Wisem teprve druhou filmovou zkušeností. Ta však byla korunována hned dvěma Oscary, jedním za kameru a druhým za výpravu. Další hlavní role ve filmu patří italské krásce Pier Angeliové, v jedné z menších rolí se představí také Steve McQueen nebo Robert Duvall.
 
Obsah: Thomas Rocco Barbella je zoufalý mladý muž, který nutně potřebuje vydělat peníze. Proto se zapíše pod pseudonymem Rocky Graziano do boxerského klubu jako sparing partner. Graziano se však rychle z role sparing partnera přesune do role boxera, který nikdy neodejde z ringu poražen.

Projekce bude probíhat v technickém podlaží vily Tugendhat, kde bude doplněna o možnost zakoupení nápojů v baru. Součástí projekce bude krátká prohlídka hlavního obytného prostoru vily.
Snímek bude promítán v originálním znění s českými titulky.

PRODEJ VSTUPENEK:
Vstupné: 250 Kč / osoba
Kapacita omezena, předchozí zakoupení vstupenky nutné.
Do interiérů je zakázán vstup s jehlovými podpatky.
Vstupenky jsou lze zakoupit online na tomto odkaze.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.