Share |

První evropská Lollapalooza je vyprodaná!

 
12. – 13. 9. 2015
Berlin, Tempelhof

www.lollapaloozade.com
vyprodáno

První expanze amerického festivalu Lollapalooza na starý kontinent předčila všechna očekávání. Kapacita berlínského letiště Tempelhof, kde festival 12. a 13. září proběhne, je do posledního místa zaplněna a týden před konáním festivalu najdete na všech plakátech pouze sdělení „sold out“ – vyprodáno. Je tak jasné, že právě tento festival bude největší kulturní akcí, kterou toto letiště zažije.

Během dvou dnů se zde představí např. Muse, Macklemore & Ryan Lewis, Seed, Beatsteaks, Bastille, The Libertines, Fatboy Slim, Tame Impala, Hot Chip, Digitalism, Kygo, Robin Schulz a další.

Lollapalooza však není jen o hudbě. Tvůrci festivalu pracují již několik měsíců na konceptu zábavní zóny Lolla Fun Fair nebo galerie pod širým nebem LollaArt. Svou zábavu si najdou i nejmenší návštěvníci v rámci Kidzapaloozy.

Vzhledem k tomu, že na festival se chystá i nemalý počet návštěvníků z České republiky, přinášíme přehled praktických tipů a doporučení, jak se na festivalu nejsnáze orientovat.
 
Festivalová aplikace
Oficiální aplikaci Lollapalooza Berlin App nabízí ke stažení Apple Store i Google Play Store. Díky ní budete mít skvělý přehled o všech místech v areálu a samozřejmě i o umělcích a časech, kdy vystupují.

Doprava z ČR – bus
Po dohodě s organizátory festivalu nabízí Eurolines cenově zvýhodněné obousměrné jízdenky do Berlína. Jak jízdenku získat se dozvíte zde:
www.elines.cz/cz/s-eurolines-do-berlina-na-festival-lollapalooza

Doprava z ČR – vlak
Pro cestu do Berlína vlakem je výhodné využít Včasné jízdenky Evropa, kterou si můžete zakoupit na www.cd.cz.

Registrace vstupenek
Před vstupem do areálu a tedy i kontrolou vstupenky na hlavním vstupu je potřeba vstupenku aktivovat. Aktivaci provedete zde: https://login.lollapaloozade.com
Díky této registraci je také možné vstupenku bez obav přenechat či prodat třetí osobě.

Bezhotovostní festival
Také Lollapalooza se připojila k festivalům, kde nemusíte hledat peníze po kapsách a stačí vám jeden náramek, který si nabijete na potřebnou částku a v areálu jej využíváte k bezhotovostnímu placení.

FAQ
Odpovědi na nejčastější dotazy: http://www.lollapaloozade.com/en/faqs/
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.