Share |

První díl seriálu Pustina bude moci tuto neděli na HBO zhlédnout téměř kdokoliv

 
 
Společnost HBO Europe nabídne o víkendu 29. a 30. října volné vysílání, tedy zpřístupní svůj hlavní filmový kanál i těm divákům, kteří ho nemají právě předplacený. První díl nejočekávanějšího seriálu Pustina bude tak díky HBO a HBO GO moci zhlédnout téměř kdokoliv. 
Kromě Pustiny jsou do programu v průběhu volného vysílání zařazeny i nejnovější americké seriály jako WestworldRozvod či Jedna noc. V programu HBO najdou milovníci kvalitní televizní produkce i seriál Quarry, který mohou divácí znát ze Cinemaxu. 
Většina programu však bude zaměřena na domácí originální tvorbu HBO Europe. V sobotu od 12:50 si budou moci diváci vychutnat maraton úspěšného romantického seriálu Až po uši, v neděli od 13:55 zase všech šest dílů kriminálního thrilleru Mamon
Zmiňovanou Pustinu se Zuzanou Stivínovou v hlavní roli uvidí diváci ve 20:00, ve 21:00 bude v televizní premiéře následovat hororový snímek Polednice s Aňou Geislerovou.
 

O2 Czech Republic a.s.

Telly CE s.r.o.

UPC Czech Republic s.r.o.

UPC Broadband Slovakia s.r.o.

M7 Group S.A.

SATRO s.r.o.

Kabelová televize Kopřivnice s.r.o.

UPC DTH S.à r.l. (CZ+SK)

Slovak Telekom a.s.

DIGI SLOVAKIA s.r.o.

DIGI CZ s.r.o.

FLIX.TV s.r.o.

Grape SC, a.s.

 
Za zmínku jistě stojí i „bonus“ pro registrované uživatele služby HBO GO, kteří budou mít možnost vidět vždy jednu epizodu Pustiny navíc, oproti lineárnímu vysílání. Tedy v premiérovou neděli 30. 10. budou mít k dispozici již první dva díly tohoto očekávaného seriálu. 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.