Share |

První díl seriálu Pustina bude moci tuto neděli na HBO zhlédnout téměř kdokoliv

foto: HBO

Společnost HBO Europe nabídne o víkendu 29. a 30. října volné vysílání, tedy zpřístupní svůj hlavní filmový kanál i těm divákům, kteří ho nemají právě předplacený. První díl nejočekávanějšího seriálu Pustina bude tak díky HBO a HBO GO moci zhlédnout téměř kdokoliv. 
Kromě Pustiny jsou do programu v průběhu volného vysílání zařazeny i nejnovější americké seriály jako WestworldRozvod či Jedna noc. V programu HBO najdou milovníci kvalitní televizní produkce i seriál Quarry, který mohou divácí znát ze Cinemaxu. 
Většina programu však bude zaměřena na domácí originální tvorbu HBO Europe. V sobotu od 12:50 si budou moci diváci vychutnat maraton úspěšného romantického seriálu Až po uši, v neděli od 13:55 zase všech šest dílů kriminálního thrilleru Mamon
Zmiňovanou Pustinu se Zuzanou Stivínovou v hlavní roli uvidí diváci ve 20:00, ve 21:00 bude v televizní premiéře následovat hororový snímekPolednice s Aňou Geislerovou.

Za zmínku jistě stojí i „bonus“ pro registrované uživatele služby HBO GO, kteří budou mít možnost vidět vždy jednu epizodu Pustiny navíc, oproti lineárnímu vysílání. Tedy v premiérovou neděli 30. 10. budou mít k dispozici již první dva díly tohoto očekávaného seriálu. 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.