Share |

Provokativní obchod a galerie Minty otevírá pop up store

foto Minty

25.-26.11. se budou v Haštalské 1 dít věci.
Představí se tady šperkařská firma ZM design (Zoe & Morgan jsou sourozenci, kteří tvoří výjimečné šperky pro ženy i muže, které můžete v Minty vidět i koupit).
Celá akce vychází ze ZM kampaně nazvané "Tattoo Parlour Etiquette"  nafocené ve vystajlovaném tetovacím studiu: potetované modelky na tetovacím křesle, okrášlené ZM šperky. 

POP UP store pojatý ve stylu rockabilly nabídne originální oblečení, šperky a dekor.
Tisková zpráva:
Gallery by Minty Concept Club uvádí “True Romance” - exkluzivní POP UP světoznámé značky šperků Zoe & Morgan. Tento POP UP se ponese v duchu nejnovější kolekce Zoe & Morgan s názvem “Tattoo Parlor Etiquette” inspirované originálními motivy tetování. Kolekce v sobě snoubí nevázanost, lásku, a osobitost, která se odmítá podřídit konvencím. Z&M vnímají tetování jako cestu k vyjádření vlastní osobnosti, umělecké dílo pro ty, kteří chtějí vyčnívat z davu. 
Značka Zoe &Morgan je na českém trhu k dostání exkluzivně v Gallery by Minty Concept Club a v průběhu POP UP akce budou zastoupeny všechny kolekce: Greatest Hits, stříbrné i zlaté šperky, pánská kolekce, i speciální Fine Jewellery Collection. “True Romance” poprvé v Praze představí také originály a kousky z limitovaných kolekcí.
 
Pá 25.11. & So 26.11.: 11am – 6pm 
Haštalská 1
www.minty.cz
gallery@minty.cz
 
Gallery by Minty Concept Club
Gallery je nový kreativní prostor vycházející z aktivit Minty Concept Club. Situovaná v samém srdci Prahy Gallery představuje ideální kombinaci obchodu, výstavní galerie a místa pro setkávání. Její ambicí je identifikovat světové trendy a přinášet do Prahy nové značky a koncepty. V prodeji jsou zde šperky, oblečení, designové kousky i zahraniční lifestylové časopisy. Gallery je prostor, který se může neustále vyvíjet a měnit, a který je pro klienty zajímavý svým interaktivním a konceptuálním pojetím obchodu, a zároveň propojením módy, designu a společenských akcí.
 
 
 
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.