Share |

Proužky jsou nesmrtelné

foto: Pepe Jeans

Proužky. Jsou hitem nejen v létě. Jsou nadčasové a univerzální, proto se do módy vracejí už desetiletí. Proslavila je legendární módní ikona Coco Chanel v roce 1917, kdy svým zákazníkům začala nabízet trička s horizontálními pruhy. Rebelsky je převzala z běžné námořnické uniformy. Od té doby hrdě stojí na módním piedestalu. Patří k létu stejně jako sluneční paprsky, dobrá nálada, prázdniny či zmrzlina. Typickými barvami proužků jsou modrá, červená, černá a bílá.
 
Proužků je a bude všude hodně, a to nejen na tričkách, ale i na kalhotách, košilích, sukních, šatech, plavkách a doplňcích.
 
Zapomeňte na klasiku, na způsob námořníků. Experimentujte! Popusťte uzdu vaší fantazie a kombinujte! Pruhy s pruhy v různé barvě a tloušťce, netypické barevné kombinace. Umístěte je vertikálně, horizontálně či diagonálně. Kombinujte je s květinovým potiskem, výšivkou.
 
Pruhů a pásků se nikdo nemusí bát, hodí se každému. Nejen že lichotí postavě, díky nim i vyniknete. A jelikož se z módy nevytrácejí, budete s nimi vždy vypadat stylově a trendy.
 
Přinášíme vám letní tipy z Fashion Arena Prague Outletu z více než 200 obchodů vždy se slevami 30–70 %. Vyberte si outfit na pláž, na den či večer nebo například na sport. Pruhy jsou všude a je z čeho vybírat.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.